Vladko odmítá dát sperma Pavlíně a Mirce: Co se mezi nimi stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vladko odmítá dát sperma Pavlíně a Mirce: Co se mezi nimi stalo?

Vladko o dárcovství spermatu nechce ani slyšet.
Vladko o dárcovství spermatu nechce ani slyšet. (TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Dnes večer to bude přesně týden, co Vladko ve finále porazil rozdílem několika tříd svou soupeřku (a kamarádku) Pavlínu a dostal šek na pět milionů korun. Následně se objevila zpráva o tom, že by mohl poskytnout své sperma lesbickému páru…

Týden po návratu do reality se Vladko i Pavlína pomalu srovnávají se zájmem okolí a novou vlnou popularity. Podle svých slov k sobě mají blízko, ale informace o plánovaném věnování spermatu vidí poněkud skepticky. „V životě bych nikomu nic ze sebe nedal,“ řekl webu style.iprima.cz rozhodně dlouhovlasý kuchař, který tvrdí, že celou kauzu považuje za povedený vtip. A podobně to má i Pavlína, kterou prý vše také pobavilo. „V nejbližší době určitě dítě neplánujeme,“ ujistila všechny blondýnka.

Svorně tvrdí: Do práce se nevrátíme

Kromě společného přátelství pojí Vladka s Pavlínou ještě jedna věc. Ani jeden z nich už se nechce vrátit do své původní práce. Vlado si chce udělat živnostenský list a pak prý uvidí, jestli se bude dařit. Pokud ne, jistí to letenka do Madridu a náručí jeho přítele, který pracuje jako učitel. Pavlín a se také nechystá vrátit do staré práce. „Do té staré se mi už ani trochu nechce, fakt ne!“ řekla rozhodně a hledá si jinou práci, stejně jako Mirka, která je rovněž bez zaměstnání.

Přečtěte si
malavelka
17. 1. 2014 • 18:27

Někdo přeje druhým a pořád se mu to nějak nevrací. Znáš " udělej čertu dobře a pekle se ti odmění? Tak toto zase bohužel funguje v mém případě. Sorry.

malavelka
17. 1. 2014 • 18:25

ta malá šance už minula.Pavlína je to manipulovatelná osoba a nyní je již plně pod vlivem přítelkyně.

malavelka
17. 1. 2014 • 18:24

proč je ti líto,že nedal peníze lesbičce, nebo snad sperma? Copak jue na halvu až tak moc? kdyby byl, tak by nevyhrával, takže cvok asi ano, ale ne totálně.

malavelka
17. 1. 2014 • 18:22

To Vanda: Nepotřebuješ se odreagovat od toho vydělávání peněz? Co trochu relaxu? Zajdi na Aukro do sekce erotické prádlo. V módě jsou muži v podprsenkách.

kodlofon
10. 12. 2013 • 10:01

Doufal jsem ze po tom co predvedl v te vile tenkrat ze zaleze nekam a nevyleze 100 let ale porad jeste ten bukvicat nekoho zajima?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.