Marie Doležalová o zákulisí Cest domů: Mimo kamery herci spí, v kulisách jsou jako doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marie Doležalová o zákulisí Cest domů: Mimo kamery herci spí, v kulisách jsou jako doma!

Zákulisí Cesty domů
Zákulisí Cesty domů (Foto: Aha! - Roman Souček, FTV Prima)

To v seriálu neuvidíte! Místo stropů díry, nefunkční elektrospotřebiče, schodiště a okna, která nikam nevedou, chybějící obvodové zdi. Ateliéry, kde se natáčí »prima« seriál Cesty domů, jsou světem, kde se dějí neuvěřitelné věci a všechno je možné...

Z obýváků Kenigrů rovnou do kuchyně Sváti Pecha (Filip Čapka). Na televizní obrazovce nemožné, v reálu běžná praxe. „Já to tam mám ráda z toho důvodu, že když mám pauzu, tak si zalezu do nějakého z těch pokojů, kde se netočí, protože je to tam zabydlený. Sednu si na nějaký gauč, třeba ke Kenigrům, vytáhnu si z knihovny nějakou knížku a mám pocit, že jsem doma,“ svěřila se o pobytu v ateliérech mimo záběry kamer Marie Doležalová (26), která hraje koncipientku u soudu Alenu Brázdovou, jejíž »nadřízenou« je Simona Kenigrová (Veronika Freimanová).

„První natáčecí den jsem měla obraz ráno a večer, tak jsem strávila celý den u Sváti v obýváku, kde jsem si četla,“ práskla na sebe Marie a prozradila i další zajímavosti. „Tam se člověk akorát nenají, protože v těch ledničkách nic není. Zato se tam můžete krásně vyspat. Oni to neradi vidí, ale myslím, že občas si tam lehne každý. Pro ty, co netočí, je tam opravdu velká pohoda,“ řekla deníku Aha! Marie, která se proslavila jako Saša ze sitcomu Comeback.







Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.