Topmodelka Kurková v Praze: Kolik stojí její oblečení? Spočítali jsme to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Topmodelka Kurková v Praze: Kolik stojí její oblečení? Spočítali jsme to!

Karolina přijela do Česka bez manžela a syna. Modelka s kolegyní Terezou Maxovou, pod jejíž záštitou se přehlídka konala.
Karolina přijela do Česka bez manžela a syna. Modelka s kolegyní Terezou Maxovou, pod jejíž záštitou se přehlídka konala. (Foto Aha! – Roman Souček)

Pro topmodelku jako je Karolina Kurková (29) je luxusní róba podmínkou! Do čeho se na dvoudenní výlet do rodné vlasti oblékla královna světových mol českého původu?

Na tiskovou konferenci, která předcházela včerejší přehlídce Fashion For Kids 2013 v pražském Obecním domě, dorazila v úchvatných lodičkách Louboutin za 15 000 korun. Ty doplnila oranžovými šaty Fendi, ve kterých skvěle vynikly její sexy křivky. Elegantní kousek, který stojí v přepočtu víc než 50 000 korun, si ale česká kráska může s přehledem dovolit! Topmodelka si totiž na nedostatek pracovních příležitostí nemůže stěžovat ani v nejmenším.

„Kromě modelingu mám hodně práce i v televizi. Možná vás překvapí, že nejen před kamerou, ale i za ní! Mluvím například i do vizuální stránky pořadů,“ prozradila deníku Aha! Karolina. Ta se do Prahy v předvánočním období chtěla podívat už dlouho, ale posledních pět let jí to moc nevycházelo. „V průběhu listopadu jsem většinou dělala módní přehlídky Victoria Secret, tak jsem se sem bohužel až do letoška nedostala,“ svěřila se modelka, která se snaží každou chvilku, kdy nepracuje, trávit se svým tříletým synem Tobinem.



Autor:  tk,ftw

Přečtěte si
mandat
19. 11. 2013 • 21:00

Oni ty saty dostavaji, tak je to nic nestoji.

pelagie
19. 11. 2013 • 16:39

Sexy křivky....já žádné nevidím..jenom hrozně hubenou , zubatou ženskou na které visí šaty jak na ramínku

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.