Manuál pro Sámera: Víme, jaký sex má Nikol nejraději! Ale pozor... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Manuál pro Sámera: Víme, jaký sex má Nikol nejraději! Ale pozor...

Sámer má rád kokain, ženy a zpěv. Líbí se mu Nikoly prdelka a bude jí nutit brát drogy?
Sámer má rád kokain, ženy a zpěv. Líbí se mu Nikoly prdelka a bude jí nutit brát drogy? (Foto: Aha! - Daniel Černovský, FTV Prima, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

S Nikol Trojanovou (23) se v posledních dnech roztrhl pomyslný pytel. Jen co ji Jafar odporoučel z VyVolených, snaží se napravit reputaci pošramocenou opileckým močením v interiéru Vily. Je natolik snaživá, že se možná nakonec vyhoupne z úrovně stoky a dokáže něco, co ji do povědomí lidí zapíše výrazněji, než zmiňovaná loužička. Už má našlápnuto, neboť ji balí známý "nemakačenko a umělec" Sámer Issa. A Nikol mu má určitě co nabídnout!

Kdybych se tenkrát nepočůrala...

Největší potíž vidí Niki ve svém nešťastném vystoupení pod vlivem alkoholu. Pro všechny je teď "ta počůraná". "Já takovou nálepku mít nechci. Já se sice chci stát slavnou a touto cestou by to možná šlo, ale já se k tomu chci dostat seriózní cestou. Budu pracovat na tom, aby ta nálepka co nejdříve zmizela. Je pro mě strašně těžký o tom mluvit. Jediný, co můžu udělat, je na to nemyslet," prozradila Nikol v rozhovoru pro Spy.

Flirt s Issou se jí vyplatí

Nikol je pěkná koketa, a už jsme vám přinesli informace o jejím pikantním sbližování s někdejším účastníkem soutěže Super Star Sámerem Issou. Chlapec, jemuž nejsou drobné skandálky cizí se negativním mediálním obrazem Nikol nenechal odradit a rozhodl se spojit příjemné s užitečným. Přesně ve stylu "já pomůžu tobě, ty pomůžeš mě". Slaďouš totiž nasliboval křehotince první a poslední, dokonce pro ní vymýšlí job po svém boku.
Nabídne mu hezký sex?

Mezi řádky je cítit, že dvojice si je bližší více, než zatím veřejně přiznává. Nikol se nechala slyšet, že se jí fešný pseudozpěvák líbí i jako muž. Podlehne mu a učiní Issu šťastným? "Já ani nevím, jakou polohu mám nejradši. Když mám toho člověka ráda, tak mě to baví jakkoli, různorodě. A nemám ráda romantiku. Prostě vášnivej, zdravej, hezkej sex!," práskla na sebe Nikol. Ale pozor, děvče nemá problém ani s delším sexuálním půstem: "Když jsem se rozešla s prvním přítelem, neměla jsem sex přes rok." Tak to Sámere nepokaž!



Přečtěte si
filuska77
12. 12. 2013 • 17:14

je jí jedno po kom a jak se někam vyškrábe, je to hloupá a liná holka, hlavně nepracovat, Dneska v době nemakačenků a zlatokopek bez vzdělání má šanci. neá strach že brzy jako belcha nepřestoupí na někoho vyžranějšího

dominikads
29. 11. 2013 • 16:21

Nechápu Nikču,že zrovna se Sámerem,tak moc ošklivý kluk,,,má přece navíc.

odin
21. 11. 2013 • 15:22

Jo, ona si to tak nebere, ona na to chčije... Jinak je to kravička, co si myslela, že se soutěží prochlastá a prosouloží jako v Hotelu Paradise

jity
19. 11. 2013 • 11:51

No to by bylo jedině dobře, že Nikol si to nebere. Mě se tak špatná nezdála, aby musela být pranýřována.

lloyd90
17. 11. 2013 • 20:25

Tak se podívej na ostatní komentáře a pochopíš. Bulvár píše primárně pro tu nejnižší lůzu, tak podle toho musí vypadat styl psaní. Nikol je v pohodě a tyhle články má u zadku

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.