Hvězdy StarDance na koberečku: Odborník prozradil jejich největší slabiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězdy StarDance na koberečku: Odborník prozradil jejich největší slabiny!

Na parketě se do sebe zamilovali.
Na parketě se do sebe zamilovali. (Ringier Axel Springer Marek Pátek Pavel Machan / Paparazzi)

Všichni se vidí na stupních vítězů. Osm osobností českého showbyznysu už tři měsíce potí krev a pilně trénují taneční kreace, aby oslnili nejen přísnou porotu, ale hlavně hlasujícíc diváky. V sobotu jste mohli na obrazovce České televize vidět první výkony, které už porota svérázně zkritizovala. Tanečník Petr Čadek (34) si vzal soutěžící »na kobereček« a prozradil deníku Aha! jejich největší slabiny.

„Každý z nich má nějaké nedostatky, některé jsou vidět více a některé méně. Samozřejmě všichni musí pilovat hlavně techniku,“ řekl Čadek, který ale svého favorita neprozradil. Na čem by měly celebrity ještě do dalších kol, kdy se začne vyřazovat, zapracovat?

Modelka Taťána Kuchařová (25) a Jan Onder: Problémy s rovnováhou

„Táňa dříve tančila, takže na první pohled je těch nedostatků nejméně. Ale má problém s rovnováhou a ještě se jí úplně nedaří otočky.“

Muzikant Ondřej Brzobohatý (30) a Eva Krejčířová: Chybí mu ladnost

„Ondra by měl maličko zlepšit »partnering«. Neměl by tančit tak silově a musí trochu ubrat síly. Chybí mu ladnost, je to takový sólista.“

Herečka Anna Polívková (34) a Michal Kurtiš: Zlepšit výraz!

„Anička by potřebovala maličko více energie a podle mě zlepšit výraz. Ve standardu jsou její nohy na velmi vysoké úrovni.“

Zpěvák Matěj Ruppert (35) a Alice Stodůlková: Vyměkni!

„Matěj by měl být měkčí. Díky své neuvěřitelné energii působí poněkud ztuhle. Energii by měl více zaměřit na techniku.“

Herec Pavel Řezníček (47) a Lucie Hunčárová: Působí nejistě

„Pavel by si měl více věřit, tancuje fakt opravdu dobře, má velký potenciál. Není si ale vůbec jistý.“

Diskař Imrich Bugár (58) a Jitka Šorfová: Největší objev

„Imrich je pro mě objev, protože to má kvůli své výšce těžké. Měl by jít do těžších variací, na čemž pracujeme a přijde to v dalších kolech.“

Atletka Šárka Kašpárková (42) a Jan Tománek: Uvolněte se, prosím!

„Šárka netančila rumbu špatně. Chtělo by to zlepšit práci rukou, paží a v zásadě bych ten tanec uvolnil.“

Violistka Jitka Hosprová (38) a Lukáš Bartuněk: Více energie!

„Jitka by potřebovala více energie. Jinak nemám, co bych jí vytknul.“

»Katovi« Chlopčíkovi konkuruje Balaš
Nováčkem v porotě je letos choreograf Radek Balaš (47). Ten svou kritikou zastínil pověstného kata Zdeňka Chlopčíka (56). Tatiana Drexler (47) klame milým slovním hodnocením, ale známky mu neodpovídají. Tradiční »klaďas« Jan Révai (39) je smířlivější než všichni ostatní.


Čadek: Tanec je jeho život
Petr Čadek vymýšlí soutěžícím choreografie a pomáhá jim zlepšit nedostatky. Proslavil se v roce 2007 jako tanečník herečky Tatiany Vilhelmové (35) a rok nato se zamiloval do soutěžící Jitky Čvančarové (35), kterou následně pojal za ženu. Mají téměř dvouletou dceru Elenu Emílii. Čadek si minulý rok otevřel školu tance s příznačným názvem Tančírna.



Přečtěte si
ivoadler
10. 11. 2013 • 11:35

Problémy s rovnováhou jsou vrozené. Na tom nic nezměníš.

1pravda1
6. 11. 2013 • 11:30

PROČ NEHODNOTÍ CELÁ POROTA? Někdo dá čtyřku a ani nevíme proč!!! Než Eben doluští, kdo bude vlastně v kole hodnotit, tak už by bylo hodnocení za námi. Svou známku by měl porotce vysvětlit alespoň stručně.

lillyli
6. 11. 2013 • 10:58

oprava: Bugára (omlouvám se) Mimochodem, ten člověk mi připomíná Krakonoše p. Peterku. I v 90-ti letech bude vypadat mužně.

lillyli
6. 11. 2013 • 10:56

Ani jsem to nedočetla...jsou to plky. Toto není zcela o tanečním umění, ale o sympatiích a šoumenství. Kdo chce hodnotit pouze tanec, ať se obrátí jinam. Na tuto show koukám jen, když mě osloví zúčastnění. Letos to ale jsou žně. Ve finále bych ráda viděla Matěje Rupperta a Aničku P. Na dalších místech pak Imricha Budára a Pavla Řezníčka (za jeho úžasnou roli houslisty ve hře Záhadná paní Savageová) a sympatickou Šárku K.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.