Porotci Talentu psychicky na dně: Po Slávikovi opustila show i Bílá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Porotci Talentu psychicky na dně: Po Slávikovi opustila show i Bílá!

Lucie Bílá má nervy nadranc.
Lucie Bílá má nervy nadranc. (TV Prima)

Vyhodíte je dveřmi, přijdou oknem. Vyhodíte je oknem, přilezou kanálem. Někteří lidé prostě pro slávu udělají cokoliv, jak je patrné snad v každém díle show Česko Slovensko má talent. Chroničtí „slávomani“ se totiž každý rok vracejí a předvádějí svá nesmyslná a mnohdy nesmírně trapná vystoupení. A porotcům kolabují nervy…

Asi si vzpomínáte na černošského rádoby muzikanta Davida Mavungu. Ten, lačníc po slávě, už před rokem vyprovokoval Lucii Bílou do třeskutého konfliktu. A letos? Znovu přihopsal na pódium, a zatímco se o Lucii pokoušely mdloby, začal chrastit rumba koulemi a kvílet, jak můžete vidět už v neděli večer na Primě. Věci pak nabraly velmi rychlý spád.

Černý muzikant dokonale vytočil zpěvačku Bílou.

Jak správně tušíte, ani letos si tenhle chlapík reputaci u poroty nenapravil. Svou přítomností však dohnal rozčilenou Lucii k tomu, že kvůli němu opustila natáčení a naštvaně odešla ze sálu! „Nikdy v životě mě nikdo nerozhodil tak, jako tenhle člověk,“ dodala Lucie, která není jediným členem poroty, který už má problémy se ovládat.

Video se připravuje ...

Před týdnem na čas opustil křeslo porotce také Jaro Slávik, aby se po návratu za stůl porotce musel vypořádat s dalším ze zoufalců-navrátilců, který už před rokem předvedl prvotřídní trapno-rap. Když se mladík snažil Jarovi skákat do řeči, porotce dokonce zařval: „Drž hubu!“. To je silná káva! Můžeme se jen sázet, kdy bude třeba na natáčení povolat slovutného psychiatra Chocholouška.

Autor:  ph

Přečtěte si
sugarbitter
9. 11. 2013 • 13:33

stačí upravit řád pro soutěž tak, že se podruhé dříve než například za tři roky nelze soutěže účastnit.

0707
29. 10. 2013 • 10:32

Pošlete Slávika s Bilou černou do Afriky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0707
29. 10. 2013 • 10:30

Máte tady všichni pravdu, že Pecuna non olet a to že prachy nesmrdí! Hlavně hnusnému Slávikovi a ještě hnusnější Bílé! Profesionál zvládné jakoukoliv situaci s přehledem a grácíí ale oni dva jsou oškliví lempli co furt lezou na obrazovku a nestydí se za sebe!! Fuj jim

0707
29. 10. 2013 • 10:26

Bílá je sama černá, tak by měla být solidární, ale to co o tom černochovo říká, za to by ji měli testat jako za Rasismus!!!!!!!

dzambulka
28. 10. 2013 • 22:23

Mozna kdyby tam nejaky frajer ukazal na Slavika pr.del a nastavi mu , tal je super talent

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.