Hysterická Pavlína vyváděla: Mirka od ní odešla, blondýna už ve Vile nevydrží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hysterická Pavlína vyváděla: Mirka od ní odešla, blondýna už ve Vile nevydrží!

Pavlína šílela, že už to ve Vile nevydrží!
Pavlína šílela, že už to ve Vile nevydrží! (Foto: reprofoto TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Rychle dali, rychle vzali. Příchod Mirky do Vily osazenstvo lehce rozhodil, ale její odchod byl završen trapnou hysterickou scénou labilní lesby Pavlíny. Mirku nechtěla pustit, až jí milenka musela srovnat, aby se uklidnila.

Výstup byl zajímavý především jako názorná ukázka psychologie soutěžících, kteří jsou dlouhodobě izolováni od reality. Ve chvíli, kdy dostala Mirka pokyn z režie k opuštění Vily, propukla Pavlína v usedavý pláč hodný pohřbu rodinného příslušníka. "Ty zas děláš, jako bychom se už nikdy neměli vidět," napomenula jí ráznější partnerka, "Já vím, ale co mám dělat, cítím se tady tak blbě. Nechci, aby si šla," vysvětlovala zdrcená plavovláska.

Ukázalo se tedy, že je na tom psychicky opravdu bídně. Od režie byl návrat milenky slušná podpásovka. Mirka především zarazila Pavlíně úvahy o dobrovolném opuštění Vily. "Mě za dva měsíce zase uvidíš, moc by tě mrzelo, co jsi udělala, když jsi sem tak chtěla," chlácholila jí způsobem, jakoby Pavlína měla vyhrát. Kdyby jí však Jafar vzal do Duelu, moc šancí by asi neměla. Při loučení s ostatními se však rozplakala i chlapovitá Mirka. "Alespoň jste uklidili, aby to tady nesmrdělo," řekla a potrefená husa Lucka se ozvala chraplavým hlasem: "Já chci taky ven!"



Přečtěte si
mirkazam
25. 10. 2013 • 08:01

defakto
24. 10. 2013 • 20:54

...... kdyby to byly aspon hezké baby , ale jedna je hnusnější než druhá ! Fuj lesby !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.