Záludná Veronika Žilková: Kolegy si tajně natáčela skrytou kamerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Záludná Veronika Žilková: Kolegy si tajně natáčela skrytou kamerou!

Veronika Žilková a její šílený kostým na Českém lvu.
Veronika Žilková a její šílený kostým na Českém lvu. (Foto Aha! – Roman Souček, Pavel Machan, Marek Pátek)

Herečka Veronika Žilková (52) se stala součástí velmi netradičního natáčení. Kvůli přípravě na snímek Český lev, který dosud nebyl realizován, se na stejnojmenném předávání hereckých cen nacpala do nevkusných šatů a tajně natáčela herecké kolegy.

Natáčení filmu Český lev bylo nakonec kvůli finančním důvodům zastaveno, ale samém předávání cen to ještě Žilková nemohla tušit a pořádně se vžila do role. „První záběry do tohoto filmu jsme natáčeli skrytou kamerou na předávní Českého lva. Všichni fotografové si pak lepali na hlavu, proč jsem tak příšerně oblečená. Měla jsem trvalou a modré šaty s fialovým boa,“ popisuje herečka začátky natáčení v magazínu Sedmička.

„Točili jsme skrytou kamerou a mimo Vachlera to nikdo nesměl vědět. Ostatní herci tam vlastně hráli proti své vůli.“ A jaký byl důvod takového natáčení na »tajňačku«? „V životě by ty herce nedali dohromady a v životě by je nezaplatili. Nezaplatili by Lucernu. Takhle se to dalo parazitně zneužít. A pak by je dodatečně požádali o souhlas a oni by ho jistě dali. Když jsem odcházela, říkala jsem, že to bylo nejtěžší natáčení v mém životě,“ vzpomíná zpětně Veronika Žilková.

 



Přečtěte si
illis
23. 10. 2013 • 21:48

Další článek v hlavní roli Žilková a obsah k ničemu . AHA ušetřete nás této trapné ženské , když to není o Žilkové, je to o Agátě, když to není o Vinckovi, tak je to o Kordule.

johanka
23. 10. 2013 • 11:25

Tahle paní je trapná blbka

drakoska11
23. 10. 2013 • 08:01

Na rozdíl od jejího otce je to naprosto bezcenná osoba. Snaží se zviditelnit opravdu za každou cenu.. hlavně když to "sype"

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.