VyVolená podvodnice Eva na odstřel: Ostatní už mají zlatokopky plné zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VyVolená podvodnice Eva na odstřel: Ostatní už mají zlatokopky plné zuby!

Nikol nemůže Evě odpustit habaďůru s těhotenstvím a pomlouvá ji, kudy chodí.
Nikol nemůže Evě odpustit habaďůru s těhotenstvím a pomlouvá ji, kudy chodí. (Foto: TV Prima)

Dvakrát se vrátila jako vítěz Duelu, venku na ni čekají obrovské dluhy a pravděpodobně i vězení. Zmalovanou fiflenu z Líbeznic však přestávají vydýchávat i ostatní krasavice ve Vile. Z části to bude kvůli závisti, svou roli hraje pocit ohrožení mezi soupeřkami, rozhodující však nejspíš bude konstantně nesympatický projev uvřískané blondýny. Jak dlouho se vydrží Eva Feuereislová (23) skrývat ve Vile před vyšetřováním podnětů k trestní odpovědnosti?

Nenávistná Nikol

Nejvíc leží "psí milenka" Eva v žaludku počůrané Nikol. Ta jí nemůže zapomenout podraz s předstíraným těhotenstvím. Ten den přišla Evka o kamarádku a získala nepřítele na život a na smrt. Právě ona celkem slušně pomlouvala šéfku podvodného autobazaru se svým oddaným nohsledem Honzou.

Závistivé drbny

Prý se na to, v jakém je průšvihu nějak nápadně dobře baví a myslí jen na to, jak ohromit ostatní svou zásobou módního oblečení. Netrvalo dlouho a k drbající dvojici přikvačila ošklivka Lucka. Eva prý hraje na city druhých a předvádí divadlo. Závistivá trojice má v tomto případě pravdu.

Vězení se Eva bojí

Klepny možná také štve, že si Eva na rozdíl od zbytku děvčat udržuje stále štíhlou linii, zatímco soupeřky kynou. Nakonec ale ze zlých klevet vyplynulo jedno. Trumpety mají podvodnice Evy plné kecky a nejradši by se jí zbavily. I ona je kandidátem dalšího Duelu, ale bojovat bude zuby nehty. Moc dobře totiž ví, co jí venku čeká.



Přečtěte si
jerry
18. 10. 2013 • 09:04

I kdyby mě stokrát na kolenou prosila, nedal bych jí.

winterfreshka
18. 10. 2013 • 08:24

Hvězdný??To máš na mysli toho s baretem ala pražský pepik??? Ten je spíš....sjezdný

egyptanka
17. 10. 2013 • 19:06

Je hrozná ta Eva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.