Chce Kokta odstřihnout Ornellu od rodiny? Zbavila se typické »štikovské« blond hřívy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Chce Kokta odstřihnout Ornellu od rodiny? Zbavila se typické »štikovské« blond hřívy!

Ornella Štiková už nevypadá jako Miro Šmajda.
Ornella Štiková už nevypadá jako Miro Šmajda.  (Foto: Facebook, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Ornella Štiková (20) se po mateřské dovolené s malým Quentinem (1) vrací se vší parádou zpět do veřejného života. Účes à la Miro Šmajda vyměnila za divoký červeno-zrzavý přeliv. Že by Koktova nová libůstka?

Mladší z rodu Štiků se nedávno distancovala od své rodiny žijící v zadlužené hostivické vile. Konflikt měla s hlavou rodiny, čímž samozřejmě myslíme s mámou Štikovou (41). Malého Quentina už rázné babičce nepůjčuje ani na hlídání, natož aby s nimi společně jela na »luxusní« dovolenou do Bulharska.

Ornella se od falešného pozlátka celé rodiny drží co nejdál.  Možná i proto se zbavila blonďaté hřívy, která je tak charakteristická pro ženy Štikovic klanu. Máma Štiková si na svém normalizačním účesu velmi zakládá, i když byla kvůli němu několikrát označena za »natupírovaného vorvaně«. O vlasy se jí stará »zeťák« Michal, přítel blonďaté Charlotte. Máma Štiková se několikrát dušovala, že je se svojí peroxidovou hřívou spokojená, ale vzhledem k počtu exekucí, které jsou uvaleny na její rodiny, je úplně jasné, že jí nezbývá nic jiného, než se svěřit do rukou kadeřnického učně. Dalším možným důvodem této proměny může být přání známého sukničkáře Pepy Kokty. O něm je známo, že dlouho nevydrží v posteli jedné ženy a možná proto chce po Ornelle, aby aspoň jako jiná žena vypadala. Kdo ví, kde všude se mladá maminka musela obarvit, aby splnila přání staršího milence.

Anketa

V jakém účesu se vám Ornella líbí víc?
Celkem 499 hlasujících



Přečtěte si
rydlo
19. 10. 2013 • 08:35

No, ten čas "letí", včera bylo Quentinovi sedm měsíců a dnes je mu už 1 rok? Ti Štikovi vždy musejí mít něco extra, že?

majojo
18. 10. 2013 • 11:07

Miluju tě. Platím pivo!

jerry
18. 10. 2013 • 08:52

Úžasné, famózní. Dáma každým coulem. Ne jako ty, které nám denodenně předhazuje bulvár.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.