Aktéři páteční Výměny manžele dnes: Emil stále nepracuje a Lucie nařkla Martinu z rasismu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Aktéři páteční Výměny manžele dnes: Emil stále nepracuje a Lucie nařkla Martinu z rasismu!

Co se změnilo po natáčení? Popravdě řečeno mnoho ne...
Co se změnilo po natáčení? Popravdě řečeno mnoho ne... (TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

V pátek odvysílala televize Nova sedmou epizodu premiérové řady reality show Výměna manželek. Jak dopadl vztah invalidního důchodce Emila a nesebevědomé Lucie? A co rázná Martina a její manžel Jiří?

Futerovi PO VÝMĚNĚ

Lucie Futerová vzpomíná na těžké okamžiky během natáčení. „Nejtěžší pro mě bylo, že jsem byla bez dětí. Emil mi taky chyběl a pořád jsem se ptala, jak to dopadne, až se vrátím. Bála jsem se, jestli budeme spolu. Rozhodně jsem chtěla, aby to dopadlo, jak to nakonec dopadlo. S Emilem jsme to všechno překonali. Před Výměnou jsme se víc hádali, byli jsme podráždění, já jsem neměla práci, Emil po nehodě. Teď už je to v normálu, máme v tom systém. Chodím do práce, děti do školky,“ vysvětluje Lucie a vzpomíná i na Martinu. „Měla jsem z Martiny pocit, že si o sobě hodně myslí, že je namyšlená. Možná jí vadilo, že je Emil tmavý, protože dneska je to podle mě ve světě samý rasista. Emil ještě nepracuje, jde teď na kontrolu, tak uvidíme co mu doktor řekne,“ uzavírá Lucie.

Šestořadovi PO VÝMĚNĚ

Martina Šestořadová už vzpomínky na natáčení Výměny manželek vytěsnila z hlavy. „Po této zkušenosti si mnohem víc vážím, jak to u nás doma vypadá, jak se k sobě s manželem chováme. V Liberci si nikdo nevyslechl můj názor, cítila jsem se jako nesvéprávná. Jediné, co mě tam drželo, byly děti. Jejich děti jsou ustrašené, byly vděčné za cokoli,“ říká Martina.

Video se připravuje ...




Přečtěte si
nabellavf
18. 10. 2013 • 16:15

nabellavf
18. 10. 2013 • 16:13

henes
16. 10. 2013 • 19:13

Emil stále nepracuje a pracovat už nikdy nebude

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.