Ivanu Gottovou poslala televize zpátky do školy! Co se potřebovala doučit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ivanu Gottovou poslala televize zpátky do školy! Co se potřebovala doučit?

Ivana Gottová se vrátila do školní lavice.
Ivana Gottová se vrátila do školní lavice. (TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Manželka Mistra Karla Gotta (74) Ivana Gottová (37) znovu ve školní lavici. Proč? Měly snad její moderátorské výkony takové mezery, že ji Prima poslala si doplnit znalosti? Ale ne… Společně s dalšími tvářemi televize z pražské Palmovky Terezií Kašparovskou a Janem Punčochářem usedli mezi čtvrťáky s bohulibými úmysly…

Konkrétně se osobnosti vydaly mezi čtvrťáky ze ZŠ Bohumila Hrabala na Praze 8. Právě na všech základních školách tohoto pražského obvodu probíhá akce Daruj knihu. Jedná se o aktivitu, jejímž cílem je doplnit školní knihovny a hlavně podpořit v dětech touhu a chuť číst.

Ivanu, Terezii a Honzu přivítali malí čtenáři nejprve společně zazpívanou a také zatančenou semaforskou písničkou Malé kotě. A pak již přišly ke slovu knížky a povídání o nich a také vzpomínání na dětská léta, které právě knížky provázely. V případě Terezie a Ivany jako autorka vedla v dětství Astrid Lindgrenová, u Honzy pak jednoznačně Karel May. Terezie se malým čtenářům ještě pochlubila tím, že její babička coby učitelka kdysi vedla místní lidovou knihovnu. Ivana přiznala, že knížku pohádek nyní dokonce načetla na CD.

„Já si myslím, že je důležité dětem otevírat svět knížek. Své dceři Aničce, které je čtyři a půl roku, čtu každý večer pohádku. Ona si pak ještě sama knížkou listuje a prohlíží si obrázky. Takhle si, pokud se to dá tak říct, čte, už asi od svého roku a půl,“ říká Jan Punčochář.



Autor:  ph

Přečtěte si
mandat
13. 10. 2013 • 22:26

Televize by ji mela poslat domu a to navzdycky.

bernadette
13. 10. 2013 • 20:03

Chudáci děti! Co asi strašného provedly, že si vysloužily takový trest?

inocenta
13. 10. 2013 • 10:35

Lisica

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.