Gottův dramatický návrat z Moskvy: Zdrželi jeho letadlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gottův dramatický návrat z Moskvy: Zdrželi jeho letadlo!

Gott přibíhá k prázdné odbavovací přepážce, kde čeká zaměstnanec letiště.
Gott přibíhá k prázdné odbavovací přepážce, kde čeká zaměstnanec letiště. (Foto Aha! – Jiří Krušina, Luboš Procházka)

Tohle ještě Slavík nezažil! Při cestě z Moskvy, kde zpíval na 85. narozeninách souboru Alexandrovci, uvízl Karel Gott (74) v několikahodinové koloně. Kvůli ní málem nestihl let do Prahy! Zasahovat proto museli ČSA a také další zaměstnanci letiště.

Poslední den návštěvy ruské metropole strávil Gott v prostorách slavné Lomonosovy univerzity. Její představitelé ho vzali i do míst, kam se dostanou jen prezidenti. Pak už následovala cesta na letiště. Jenže…


Byla sice sobota odpoledne, ale pětiproudá dálnice, po které se musí na Šeremetěvo jet, byla totálně ucpaná. „Jindy ta cesta trvá z města hodinu a půl a my jsme jeli 2,5 hodiny. Opravdu jsem myslel, že to letadlo do Prahy nestihneme,“ řekl deníku Aha! Gott.
Zpěvákův tým z auta volal zástupcům ČSA v Moskvě, aby se pokusili oddálit uzavření odbavovací přepážky a také samotný let. To se nakonec podařilo…
Zpěvák dorazil na Šeremetěvo pouhých deset minut před startem letadla. „Ještě tu dramatickou cestu vydýchávám. Ale teď už se těším domů na holky, se kterými si vyrazíme na kolech,“ svěřil se pak Aha! na palubě.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.