Darina po Výměně manželek: Konečně jsem se zbavila té sebetrýzně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Darina po Výměně manželek: Konečně jsem se zbavila té sebetrýzně!

Manželské páry po výměně.
Manželské páry po výměně. (TV Nova)

Páteční Výměna manželek opět »nakoukla« do soukromí dvou různých rodin. Darina z Vídova se chtěla zbavit žárlivosti a Barbora z Podomí zase potřebovala, aby se manžel začal víc starat o jejich děti. Jak to dopadlo?

Polankovi

Rodiče Polankovi vládli doma tvrdou rukou. Jejich tři děti musely často uklízet, výjimkou nebyly ani fyzické tresty. A jaká je situace po výměně? „Zrušili jsme tresty, dcera má piercing. Teď, jak žijeme, tak jsem šťastná. Dostala jsem z toho sebetrýznění a nesmím myslet na minulost, musím ji nechat spát,“ říká Darina.

A změnil se i její postoj k manželovi. „Během výměny mě nepřepadla ani jednou žárlivost. Přišla jsem na to, že mám vedle sebe opravdu jedinečného a báječného chlapa. Půl roku jsme po výměně prožívali takovéto, když se dva seznámí a je ten začátek, zamilovanost, objímání, vyznávání z manželovi strany. Nestačila jsem se divit a byla jsem jako Alenka v říši divů. Nevím, co se s manželem dělo, ale bylo to krásné,“ říká spokojená vyměněná manželka.

Bezděkovi

Dosáhla Barbora svého? „„Zjistili jsme, že se potřebujeme. Manžel se polepšil, víc se věnuje dětem. S dětmi dělá úkoly do školy, chodíme na houby,“ vysvětluje Barbora. „S Bezděkovými jsme stále v kontaktu, byli jsme u nich na výletě, navzájem si pomáháme. Myslím, že se to u nich s tresty změnilo a i Darina už tolik nežárlí. Víc se věnují dětem,“ uzavírá.

 



Přečtěte si
winterfreshka
6. 10. 2013 • 16:14

Hurá,Darina začla na sobě pracovat a stoupá jí sebevědomí,vyvěšme prapory.Teď ještě s tím prasnictvím něco provést,navštívit kosmetiku-ta pleť plná beďarů a mastnoty!!

hadaja
6. 10. 2013 • 15:19

To je hrozná komedie, moc se na to nedívám, ale ať mi nikdo netvrdí, že je 10 dní odloušení tak dlouho, aby ronili slzy

johanka
6. 10. 2013 • 13:54

A nejtrapnější je, když se ti manželé po krátkém odloučení shledávají - s kyticí a polibky, jako by bez sebe nemohli žít....Je to trapné divadlo

johanka
6. 10. 2013 • 13:52

Pořad VÝMĚNA MANŽELEK mi připadá trochu divný a nechápu, jak se někdo může v televizi chlubit tím, že má doma bordel.... Nechápu, proč tam ti lidé vůbec lezou.

vuhp
6. 10. 2013 • 11:58

Tato výměna se mi moc líbila. Rodiny byly sympatické.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.