Rychtář zuří: Ivetka se mu nevyplatí, koncert byl naprostý průšvih! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář zuří: Ivetka se mu nevyplatí, koncert byl naprostý průšvih!

Iveta se nechala přivézt, místo aby ušetřila a jela vlakem.
Iveta se nechala přivézt, místo aby ušetřila a jela vlakem. (Foto: Aha! - Roman Souček)

Noční hlídač Pepa Rychtář (55) začíná tušit, že jde do tuhého. Ještě před svatbou si maloval, jak svou loutku Džambulu ovládne, a ta mu pak vydělá pěkný balík. První část plánu mu vyšla a Ivetu Bartošovou (47) zblbnul tak, až si ho vzala. Ne, že by to bylo příliš náročné. Potom ale přišlo rozčarování. Rychtář, který zamýšlel předvádět slavnou alkoholičku na jarmarcích a poutích v rámci hospodského turné, narazil na krutý nezájem o tuto bizarní podívanou.

Nic nevadilo, že mastičkář a svatební svědek Jan Saavedra (57) Ivetě zpívání nedoporučil. Pepa si umanul, že z Džambule vytříská co možná nejvíc. Už ho totiž něco stála a chudý podnikatel si nemůže dovolit pověsit na krk darmožrouta. Nonstop ostraha Ivetky mu taky nic nevynáší.  Konečně i na onen slavný koncert ve Vlašimi přijel obligátně v šedivé seprané a umaštěné košili a v děravých džínsách. No, vraťme se raději k supertrapnému koncertu za dvěstěpade...

Nebudeme to prodlužovat, protože scénář byl stejný jako obvykle. S tou výjímkou, že Džambule asi nebyla nadraná. U ní je to už ale jedno. Do místa diskotéky se sjelo pouze pár nejvěrnějších: Rychtářův oprsklý holomek s přáteli, několik vlašimských zvědavců a potom houf novinářů a Zdeněk Macura (39). Všeho všudy padesát figur. Většina novinářů a blázen z Líbeznice s transparentem na krku nebyli Rychtářem vpuštěni, neboť si takovou poctu nezasloužili. Proto byla před klubem nakonec větší zábava, než uvnitř. Koncert začal o půl hodiny později, protože se Rychtář nemohl vyrovnat s absurdní návštěvností, pobíhal po návsi a přemlouval kolemjdoucí k návštěvě podniku.

Hned první skladby Ivety, byť na playback ukázaly, že něco není v pořádku. Pěnice tedy začala alespoň dojímat publikum s tím, že jí dali špatný mikrofon. Poté se jala "zpívat" živě, ale to také nevyšlo. Ani po letech profesionální dráhy Bartošová nepochopila, že mikrofon v blízkosti hlasitě nastavených reproduktorů začne generovat nepříjemné vazby. A ty byly hlavním znakem tristního vystoupení. Pohádky mezi skladbami o tom, kterak byla Ivetka a Pepíček papat v hospodě, či další trapné výmluvy, proč to stojí "za prd" nemohly situaci zachránit. Palec dolů!



Přečtěte si
sugarbitter
30. 9. 2013 • 20:04

Bílá vyje každé ráno jako fena na měsíc. Sice strašné, a proto s ní vydrží jen hospodskej, ale tak je třeba.....

zmija17
30. 9. 2013 • 06:31

A mala by si,...ona je totiz "spevacka". Aspon sa za nu vydava.

janapi
29. 9. 2013 • 19:11

Stejně jako že na ten koncert se dostali jen ti "prolustrovaní" od jejího manžílka. S podivem-že se tam dostala pomalu celá redakce Prásku- asi si Pepan zapomněl brýle!

pandolfini
29. 9. 2013 • 09:47

Proč nejde někam normálně makat a votravuje v médiích, bliveta ...

lillyli
29. 9. 2013 • 08:09

Hudební sluch ztratit nelze, ale hlas ano...chlast, doutníky a u někoho i věk dává hlasivkám zabrat. Navíc hlasivka je sval..potřebuje procvičovat. Iveta na sobě nepracovala nikdy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.