VyVolení mají dalšího soutěžícího, Thomas vyzval tvrdou lesbičku Mirku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VyVolení mají dalšího soutěžícího, Thomas vyzval tvrdou lesbičku Mirku!

Jan Podzimek je nový VyVolený
Jan Podzimek je nový VyVolený (TV Prima)

Tak to vypadá, že soutěž VyVolení letos už neskončí. Místo, toho, aby se počet obvyvatel ve Vile postupně snižoval, stále přibývají další lidé. Dnes večer mezi ostatní nastoupil Honza, jehož si vybrali sami soutěžící. Thomas vzal do Duelu nenáviděnou Mirku.

Do Vily se vybíralo ze soutěžících, kteří neměli tolik štěstí při castingu. Produkce si zkrátka sedla a vybrala další tři, z nichž jednoho VyVolení pozvali mezi příčky ze sádrokartonu bojovat o pět milionů.

Kdo je nový příchozí?

Nejvíce palců od hlasujících z Vily dostak hubeňour Honza. Třiadvacetiletý Jan Podzimek ze Sokolova se živí jako barman. Má rád basketbal a miluje jízdu v autě, která by mu ve Vile asi nejvíce chyběla. Jeho vysněná partnerka by měla být nižšího vzrůstu s dlouhými vlasy, měla by být hodná a přirozená.

Thomas vs. Mirka

Do Duelu si nabušený býček Thomas vzal lesbickou Mirku. Nesympatické děvče s relativně dobrou herní strategií by si o něj totiž ani neopřelo kolo. A tak to mezi nimi je. Brzy se tedy ukáže, kdo z koho. Zatím jsou milenky Mirka a Pavlína vedle Vladka favoritkami soutěže. Hrají přeci spolu proti ostatním. Zamíchá Thomas kartami?

Autor:  ph

Přečtěte si
fizi
28. 9. 2013 • 10:10

Po včerejším duelu ještě stále nevěříte,že je vše dávno naplánované? Je to superpodvod,oblbování lidí a tahání peněz z jejich kapes.Proti Tereze nic nemám,jen jsem zmínil,že je tak dobře placena za mlčení o podvodech a na tom si trvám.

jity
27. 9. 2013 • 19:09

Tak těmto uštěkaným ženským tu výhru nepřeji, když už tak Nikole.

jity
27. 9. 2013 • 19:08

No myslím, že si nemají vzájemně tam co vyčítat. Thomas má dluhy, protože je blbej a Mirka zadlužila celou rodinu, prý stálo hodně peněz její vzdělání. Tak tatínek říkal, že si museli brát půjčky. Pokud to bylo na vzdělání, tak ona to třeba rodičům vrátí, to ví jen oni jaké jsou rodinné vztahy, vypadalo to, že dobré.

candrmetr
27. 9. 2013 • 18:51

přečtěte si www.extra.cz a budete vědět jak dnes dopadne duel.Lesba se vrátí do vily.Vše zařídí paní lesba produkční Šárka Šedivá jak to slíbila Mirce včera ve zpovědnici.Jen posílejte sms dál a ve větší míře ať má Prima vyděláno.A tudíž celkový vítěz jedna z lesbiček.To potom bude mela mezi n imi.Peníze dovedou divy kamarád,nekamarád,už se směji.A velitelka tohoto divadla Pergnerka.To je úroveň.

illis
27. 9. 2013 • 18:29

denda04 Také nejsem proti, ať už to dopadne jak to dopadne. Hlavně ne Thomas .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.