Tereza Bebarová se vrací do ULICE: Prozradila, o co přišla kvůli dcerce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tereza Bebarová se vrací do ULICE: Prozradila, o co přišla kvůli dcerce!

Tereza Bebarová se vrací do Ulice
Tereza Bebarová se vrací do Ulice (TV Nova)

Už dnes večer se diváci nejsledovanějšího denního seriálu Ulice mohou těšit na návrat postavy Světlany Nyklové v podání herečky Terezy Bebarové. Světlana po dobu Tereziny mateřské pobývala v rodném Rusku s přítelem Pavlem Millerem (Jan Teplý ml.) a nyní se z velkého světa vrací.

A jak se podle její představitelky postava Světlany Nyklové změnila? „V Rusku se pohybovala v jiné společnosti, jinak se oblékala a vydělávala víc peněz. To vše ji poznamenalo, ale v jádru zůstává taková, jakou ji mají diváci rádi. A češtinu naštěstí nezapomněla, i když ruský přízvuk bude o něco silnější," prozradila Tereza.

Tereza Bebarová si s dcerou Klaudií užívala celý rok natáčecího volna, teď se ale vrací před kamery: "Do Ulice se vracím moc ráda, protože tam je pořád stejně skvělá atmosféra, jako když jsem se s ní loučila. Těší mě, že se opět setkávám s Vaškem Svobodou, Jarkou Obermaierovou a dalšími kolegy. Navíc mi všichni ve štábu vycházejí vstříc a přizpůsobují mi natáčení, za což jsem jim vděčná,“ přiznala herečka.



Jak ji baví mateřství?

A jak se jí daří skloubit práci s mateřstvím? „Když se člověk naučí dobře organizovat čas a má dobré zázemí, není to problém. Já mám naštěstí obojí, takže to zvládám dobře. Když natáčím, Klaudii hlídá chůva. Navíc partner pracuje z domova, tak také pomůže, když je potřeba.

O co ji připravila dcera?

Myslím, že je zdravé občas vyměnit domácnost za ateliér, o to raději se za Klaudinkou vracím domů a náš společný čas si užívám mnohem intenzivněji,“ prozradila spokojená maminka, která přiznává, že jí dcera Klaudie obrátila život naruby: „Jako bezdětná jsem si myslela, že s dítětem přijdu o veškerý soukromý i pracovní život. Teď vím, že kromě spánku mi Klaudie nevzala vůbec nic, právě naopak. Mateřství je velký dar a já si ho užívám,“ dodala herečka, které se po narození dcery nabídky jen hrnou. Také se pochlubila, že jí dcera dělá velkou radost: „Je šikovná, chodí, krásně mluví a asi bude i hudebně nadaná, je vidět, že má rytmus v těle,“ řekla na závěr pyšně Tereza.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.