Přijde Jiří Korn na mizinu? Je posedlý hodinkami a brýlemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Přijde Jiří Korn na mizinu? Je posedlý hodinkami a brýlemi!

Jiří Korn utrácí za brýle a hodinky velké částky.
Jiří Korn utrácí za brýle a hodinky velké částky. (Foto: AHA! - Marek Pátek / Paparazzi)

Ve společnosti se moc neukazuje. Ale tentokrát udělal Jiří Korn (64) vyjímku. Na pražských Vinohradech totiž otevřel taneční centrum svého kamaráda a kolegy ze stepařského projektu Wings Pavla Strouhala. A prozradil, za co nehorázně utrácí...

Každý čekal, že zpěvák dorazí v extravagantním oblečení, které tolik miluje. Jenže si oblékl parádní sako a na oči nasadil pro něj typické černé brýle. „Brýle jsou pro mě důležité, mám jich celou sbírku. Stejně tak mám doma mnoho tašek, hodinek, bot... Tohle sběratelství je finančně hodně náročné,“ prozradil deníku Aha! Korn.


Kdo si myslí, že zpěvák bude v tanečním centru Stage učit jeho milovaný step, mýlí se. „Bohužel ho u nás učit nebude. Nicméně naše lekce v sobě stepařské prvky mít budou,“ řekl Aha! choreograf Pavel Strouhal.

„Lektoři centra jsou opravdovými mistry svého umění, takže to bude čistě o nich. Jsem rád, že u nás vznikla taneční škola světové kvality,“ dodal Korn, kterého mohou fanoušci aktuálně vidět v novém muzikálu Mauglí.





Přečtěte si
eisenbieger
18. 9. 2013 • 08:19

za stek musel kourit

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.