Gayové z Výměny manželek dostali z Německa dopis, který je vykolejil! Víme, co v něm bylo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gayové z Výměny manželek dostali z Německa dopis, který je vykolejil! Víme, co v něm bylo...

Petrové dostali dopis. Jaká byla jejich reakce?
Petrové dostali dopis. Jaká byla jejich reakce? (Foto - TV Nova)

Petr a Petr jsou párem, na který se jen tak nezapomíná. Tento týden se sice na obrazovkách objeví dvě nové rodiny, ale homosexuálové z Olomouce dokázali diváky rozdělit na dvě skupiny. Jedni jim fandí, druzí je nenávidí. Nyní prozradili obsah dopisu od starší ženy z Hamburku.

Petrové dostávají po odvysílání pořadu stovky emailů, žádostí o přátelství a pozitivních komentářů. Jeden z dopisů však svou upřímností vybočuje a pár zcela »odrovnal«.

Sympatickým Petrům napsala paní z Německa, jež měla možnost pořad sledovat. Je jí 76 let, má děti, vnoučata i pravnoučata. „Vidět opravdovou lidskou lásku, to je opravdu balzám na duši,“ píše v dopise uveřejněném na stránkách nova.cz

Máte můj hluboký respekt a moc bych si přála, aby těm nechtěným narozeným dětem jejich rodiče dali tu lásku, kterou by měli určitě u vás. Bylo by mi opravdu velkou ctí, považovat mne za starší přítelkyni,“ píše dále žena v dojemném dopise.

„Je neuvěřitelné, kde všude Výměnu sledovali. Paní o víkendu odpovíme a také pošleme klasickou poštou. Že nám dopis přišel do schránky, mě dostalo asi nejvíc,“ prozradil starší Petr.

Zajímavé je také to, že na dopisu nebyla plná adresa. Stačilo napsat Petr a Petr, Olomouc – Chomoutov a pan poštmistr přesně věděl, kam zamířit.

 



Přečtěte si
henes
14. 9. 2013 • 14:48

buzeran.ti a zloději v tomhle bordelu jsou v pohodě. Hnus,kam jsme došli...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.