Nahý Issa se snaží zaujmout: Svlékl se a ukázal svého »Sámerka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nahý Issa se snaží zaujmout: Svlékl se a ukázal svého »Sámerka«!

Sámer není žádný stydlín. Takhle pózoval u moře.
Sámer není žádný stydlín. Takhle pózoval u moře. (Pro Aha! - Enisey Abramov)

Odhodil stud i veškeré svršky... Sámer Issa (28) se na Kanárských ostrovech předvedl na surfu úplně nahý! Nechal si jen nezbytnou kšiltovku, která mu snad přirostla k hlavě, protože ji nikdy nesundavá!

K obnažení ho svedl fotograf Naomi Campbell

Co to Sámera, proboha, napadlo? „Na Kanárech jsem potkal kamaráda fotografa, který kdysi fotil dokonce i čokoládovou topmodelku Naomi Campbell. Požádal jsem ho o fotku a řekl mi, že jedině akt. Tak jsem do toho šel,“ prozradil deníku Aha! zpěvák.

Obrázek ohanbí má pomoci dětem

Akt mu prý rozhodně nebude viset doma na zdi. „Když už jsem něco takového udělal, budu se to snažit zúročit ve prospěch dětí. Fotku hodlám vydražit a výtěžek věnovat do oblastí postižených válkou,“ uvedl Issa.




Přečtěte si
luckabendyska
14. 9. 2013 • 21:54

no fůůůůůjtajbl!!!!!!!!!!!!! Issa je nechutný!!!!!!! je mi z něj na blití!!!!!!!!! blééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!! nechtěla bych potak Issu!!!!!!!!!!!!!! Issa neví jak na sebe upozornit když neumí zpívat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lepší zpěvák je Péťa Bende

majojo
14. 9. 2013 • 11:16

On totiž Sámerek trošku plešne, takže se snaží mlžit.

majojo
14. 9. 2013 • 11:14

No tak já bych toho zpovykanýho kriplíka do nějaké té oblasti, nejlépe na Středním východě, postižené válkou ,poslala, aby mohl hejbnout tou svojí V.I.P. abciciózní prdýlkou. Zatím se tu akorát rozvaluje a prdlajs se mu děje.

abvydavatelstvi
14. 9. 2013 • 07:43

V posledních letech jsou lidé plní života jedině ti kteří fetuji..... ti se chovají hekticky... rychle mění nálady... názory...... a je jim jedno co dělají a co si kdo o nich myslí......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.