Hustá hra prsaté Zdeňky: Dostane doma VyVolený "buldok" Thomas kopačky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hustá hra prsaté Zdeňky: Dostane doma VyVolený "buldok" Thomas kopačky?

Masáž nebo milostná předehra? Sabina z Thomase radost nemá...
Masáž nebo milostná předehra? Sabina z Thomase radost nemá... (Foto: TV Prima, Facebook, koláž Aha!-online)

Reality show VyVolení se den ode dne propadá hlouběji do nevábně vonící bažiny, přesto si škodolibý divák najde spoustu důvodů k zasmání. Pravda, poněkud útrpnému. Panoptikum homosexuálů celkem narušuje tokající buldoček Thomas (39), který pro silikonovou Zdeničku (24) riskuje vše. A to včetně vztahu se současnou přítelkyní Sabinou (20).

Thomas riskuje majetek i přítelkyni

Zadlužený vazoun je buď totálně naivní, nebo jsou hrátky s nezaměstnanou bezdomovkyní Zdeňkou součástí neprůhledné strategie. Vzhledem k tomu, že ze strachu z exekuce přepsal svůj majetek na přítelkyni Sabinu, měl by se krotit. Možná je ve vile podvědomě deprimovaný nuceným celibátem a rád by se proto dočkal intimního sblížení s protřelou Moravankou. Kamery nekamery. Ta si s ním zatím hraje jako s pejskem a Thomas skáče, jak ona píská.

Sabina se na "výkony" partnera raději nedívá

Sabina pochopitelně nese Thomasovo nepokryté dvoření a sexuální loudění velmi nelibě. "Vážně na to nekoukám, ale že bych vůbec nevěděla, co se děje, to bohužel ne," řekla  pro Prima-Style.cz. "Mám signály z okolí od přátel a od rodiny, že bych z toho určitě radost neměla."  Sympatická snědá dívka připouští i rozchod. "Radši bych to vyřešila s Thomasem v soukromí, až ve Vile skončí. Poslechnu si, co mi na to všechno poví. Ale asi mu už věřit nikdy pořádně nebudu."

Zdeňka dává Thomasovi čočku

Mezitím se přerostlý býček snaží přemluvit silikony k neplechám. Ty však zatím chladně odolávají. Zdeňka ale dovolila Thomasovi, aby ji namasíroval. S výkonem siláka moc spokojená nebyla. "Není mi to nepříjemné, ale cítím, že tě to nebaví," vyčetla Thomasovi. Ten totiž myslel na něco zcela jiného, jak se dalo usoudit z neustálého hlazení zadečku spolusoutěžící a lehce zakaleného pohledu. Dojde na nejhorší?





Přečtěte si
mnpv
7. 9. 2013 • 17:40

Tomáš je primitiv. Doufám, že Zdenička mu nedá a Sabina ho odrbe o majetek a dá mu kopačky. Co jiného se dá dělat s takovým hňupem?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.