VyVolený Petr Zvěřina z »Václaváku«: S manželkou nafotili lechtivé snímky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VyVolený Petr Zvěřina z »Václaváku«: S manželkou nafotili lechtivé snímky!

Drsný Zvěřina. Jednou rukou chytil manželku pod krkem, druhou jí sevřel zadeček.
Drsný Zvěřina. Jednou rukou chytil manželku pod krkem, druhou jí sevřel zadeček. (Foto pro Aha! – Hanuš Frolík, Tereza Lišková, ara)

To je pokoukáníčko! Zatímco se v televizi odehrávají nové příběhy VyVolených, hvězda první řady Petr Zvěřina (35) nafotil sexy snímky se svojí manželkou Nikolou (26). A je to hotová sodoma gomora...

Zvěřina, který se stále živí jako dýdžej, úplně nahou manželku drží za zadeček nebo ji krmí jahodou a ona má přitom nohu v jeho rozkroku. Manželé to zkrátka před fotografy pořádně rozjeli. „Chtěli jsme si tyhle snímky nechat nafotit už loni, když jsme se brali. Ale nestihli jsme to. A tak jsme si je dali jako dárek k prvnímu výročí svatby,“ řekla deníku Aha! Nikola, která se kromě modelingu živí jako manažerka v žižkovské věži.

„Nikdy jsme nic takové nevyfotili, takže to pro nás byla premiéra,“ dodal Zvěřina, na němž je vidět, že si focení užíval. Nikola a Petr jsou spolu už šest let, i když se brali loni. Už čtyři roky se pokoušejí o miminko. „Doufám, že nám to brzy vyjde. Dříve jsem si přála holčičku, ale jak člověk stárne, tak si uvědomuje, že mu je to jedno. Hlavně ať je to miminko zdravé,“ dodala Nikola.



Přečtěte si
lillyli
4. 9. 2013 • 13:35

Souhlasím, one je zoufalec a ta jeho slečna ještě větší.

prroud
4. 9. 2013 • 10:36

Hezka fotka.......ale tim to asi bohuzel vadne,protoze o kvalite cloveka kterej se ucastni tohohle cirkusu mam jasny mineni......dusevno nikde,jenom prachy a konzum,smutny....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.