Proměna Lucky Vondráčkové: Ze sexbomby trampka vykrmená špekáčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proměna Lucky Vondráčkové: Ze sexbomby trampka vykrmená špekáčky!

Country babička O pár týdnů později zpěvačka zestárla. V klobouku a ofince vypadá poněkud usedle.
Country babička O pár týdnů později zpěvačka zestárla. V klobouku a ofince vypadá poněkud usedle. (﷯F﷯oto Aha! - David Malík, F﷯acebook, Robert Smělý, ﷯ara)

Jednou blondýnka a pak zas usedlá hnědovláska s ofinkou. S Lucií Vondráčkovou (33) se její manžel hokejista Tomáš Plekanec (30) rozhodně nenudí. Střídá totiž jednu tvář za druhou!

Zpěvačka se proměňuje doslova jako chameleon. Při natáčení klipu k písni Stůj šokovala asi nejvíc. K blond paruce přidala svůdnou pózu a podprsenku. „Letos jsem práci odstartovala kočičí podobou. Nové klipy, nový vzhled,“ vysvětlila Lucie.
Laťku však hned u druhého klipu Jedou vozy prérií sejmula. Obula si kozačky, ostříhala ofinku a na hlavu nasadila klobouk. Rázem se z hvězdy stala country babička a zestárla o několik let.



Přečtěte si
aha-aha
30. 8. 2013 • 14:21

Starou prdlačku vypadá usedle.Nový účes jí moc sluší a vypadá jako vždycky, fantasticky.AHA zas kydá nesmysly !!! B´´óže, co je tohle za bulvár ?! AHA doporučuji zajít na oční.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.