Martin Haluza z VyVolených: Násilník a satanista si brousí zuby na Thomase?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martin Haluza z VyVolených: Násilník a satanista si brousí zuby na Thomase?!

Bude bitka ve vile?
Bude bitka ve vile? (Foto: TV Prima, koláž Aha!-online)

Poněkud zoufalou úroveň reality show VyVolení zaručuje pro aktuální sérii mimořádná sebranka nejrůznějších "talentů". Drsňák Thomas Castello (38) s mafiánskými sklony má nyní podstatně mladšího konkurenta. Ani Martin Haluza (23) ze Šumperka se v minulosti neštítil překročit zákon a navíc má hodně podivné koníčky.

Ve jménu temnot a hrubé síly

Temné sklony mladíka se provalily důvěrným přiznáním Haluzy Castellovi, kdy si pánové vyměnili zkušenosti od soudu. Jak uvedl Blesk, Martin Haluza před soudem nejméně jednou už stál. Zatímco Castello alias Hradil pyšně vykládal o praktikách, kdy svázaného muže držel dva dny ve sklepě, Haluza je zatím zdrženlivější. Mezi jeho hlavní koníčky patří uctívání Satana, ale také ho zajímá vymítání ďábla. V generálce na vyhazov ze hry dostal nejvíce palců dolů.  No, není to milé?

Jak dlouho udrží Martin nervy na uzdě?

Až dojde v soutěži na lámání chleba, dá se očekávat i střet mezi oběma bitkaři. Martin je mladší a pružnější, navíc na jeho straně stojí nejspíš síly pekla. Thomas se ovšem nevzdá jen tak. Haluza má ale velmi impulzivní povahu a překvapení na sebe nemusí nechat čekat. „Mám rád, když je všechno v mojí režii. Nesnáším, když musím někoho poslouchat, mám problém se udržet na uzdě," řekl o sobě  ve VyVolených. Tak tedy doufejme, že lékař VyVolených má ve svém kufříku vše potřebné pro šití tržných ran a sádrování zlomených končetin.



Přečtěte si
vuhp
28. 8. 2013 • 11:02

Tento pořad je úpadek kultůry. Také se nedívám , stačí mi nápisy článků.Prostě sebranka psychopatů.

oughweed
28. 8. 2013 • 10:58

Autor Moc je moc blbej, když seká takový hrubky

marie60
28. 8. 2013 • 08:17

Už od pohledu z nich na mě jde hrůza.Zlatí 1 vyvolení. Jak budou déle ve vile tak budou i víc vystresovaní a agresivní.Já se na ně nedívám, stačí mi zde tyhle články.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.