Homosexuální revizor se pomstil za kopačky od milence: Napálil mu pokuty za 45 000 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Homosexuální revizor se pomstil za kopačky od milence: Napálil mu pokuty za 45 000 Kč!

Fakešné pokuty Pavla zruinují
Fakešné pokuty Pavla zruinují (Foto: Váš.Čas.sk Koláž Aha!-online)

Rozchod partnerů je často okořeněn nepěknými scénami a naschvály. Své o tom ví Pavel (33) z Bratislavy, kterého si vychutnal expřítel revizor. Musí teď zaplatit pěknou pálku za pokuty, které mu zhrzený milenec napařil před mnoha lety.

Nenávist hory přenáší
Na začátku byl milostný románek dvou mužů ze Slovenska. Jak už to bývá, po rozchodu to  jeden z milenců  psychicky nezvládl a začal se mstít. A protože pracoval jako revizor v bratislavském dopravním podniku, zneužil osobní údaje partnera a začal mu udělovat pokuty. "Můj bývalý přítel byl revizorem v Dopravním podniku Bratislava. za to, že jsem se s ním rozešel zneužil moje osobní údaje a začal mi udělovat pokuty," řekl Pavel pro Váš.Čas.sk.


Číšník z děcáku na zaplacení nemá
Dvanáct let o pokutách netušil, a teď má zaplatit cca 45 tisíc. A to přesto, že v inkriminované době pracoval v zahraničí a žádnou pokutu ani dostat nemohl.  „Mám blokaci bankovního účtu ve výši 1800 Euro. Pokutu je třeba zaplatit do 30 dnů, než případ převezme advokátní kancelář." Zároveň Pavel přiznává, že na zaplacení ani nemá.  „Jsem z dětského domova, pracuji jako číšník. Naspořil jsem asi 400 až 600 Euro (10-15 tisíc - pozn redakce), ale víc nemám."
Zaplatit stejně musí, neboť událost je po letech promlčená a nemůže pomstychtvého revizora ani žalovat. Nicméně Agáta Staneková z bratislavského dopravního podniku říká: „Pavlův případ prověřujeme společně s advokátní kanceláří, se kterou dopravní podnik v roce 2001 spolupracoval."



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.