Mámo Štiková, tohle má být luxus? Tvůj špinavý hotel je postrachem celého Bulharska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mámo Štiková, tohle má být luxus? Tvůj špinavý hotel je postrachem celého Bulharska!

tady tráví máma Štiková skromnou dovolenou
tady tráví máma Štiková skromnou dovolenou (koláž Ahaonline.cz)

Samozvaná milionářka a nejslavnější česká dlužnice Monika Štiková (41) má opravdu specifickou představu o luxusu. Nemůže si vynachválit hotel v Bulharsku, kam vyrazila s dcerou Charlotte na dovolenou. Turisté však z tohoto špinavého místa prchají!

Když se máma Štiková vypravila na luxusní dovolenou do masově vyhledávaného Bulharska, prezentovala svou lacinou dovolenou téměř jako výlet do vesmíru. Sotva dotáhla svůj značkový kufr na pokoj, pochlubila se novými dojmy a tvrdila, že pokoj v hotelu Victoria Palace je zkrátka úžasný.

Zanedbaný hotel na Slunečném pobřeží ovšem patří k tomu nejhoršímu, co mají cestovní kanceláře ve své nabídce, a o luxusu nemůže být opravdu ani řeč. Na webu Trip Advisor má tento skvost jen 36 % kladných recenzí a naprostá většina turistů doporučuje hotelu se zdaleka vyhnout.

„Je to starý, špinavý hotel, neodpovídá ani třem hvězdičkám. Všude je špína, neochotný personál a všude nepořádek a ušmudlané sklenice,“ nešetří kritikou nespokojená turistka.

A další návštěvník bulharského ráje je ještě ostřejší: „Je to nejhorší hotel, co znám. Nechutné jídlo, špinavé pokoje, sprostý a neochotný personál. Na výtah jsme museli čekat 10 minut, protože sloužil výhradně k přepravě uklízeček. Tohle peklo bych nikomu nedoporučoval“.

V hotelu Victoria Palace si nejspíš na čistotu moc nepotrpí. „Sprcha byla naprosto nechutná. Nečistili ji snad několik měsíců. Za celou dobu nám nevyměnili ručníky, i když jsme je nechali na podlaze. Na recepci nám dokonce přiznali, že s úrovní hotelu to jde ke dnu a šetří na personálu,“ tvrdí další rozhořčená recenze.

Mámě Štikové přesto přejeme pohodové léto. Snad se táta Štika příště pořádně plácne přes kapsu a dopřeje ji něco luxusnějšího, než dovolenou, která se dá na last miute pořídit za 12 tisíc korun.



Autor:  cam

Přečtěte si
montevideo
31. 8. 2013 • 20:50

Zajímavá recenze hotelu Victoria Palace, kde Štiky byly: "... negativum mám jediné - nutnost si rezervovat ráno lehátko u bazénu. Pokud to nestihnete, kapacita je nížší než kapacita hotelu a pak musíte k moři ..."

jacek777
29. 8. 2013 • 20:52

na Sl.pobreží je Victoria Palace 5-hviezdičková,.............

otrok
23. 8. 2013 • 23:05

Hnusná babizna

abvydavatelstvi
23. 8. 2013 • 21:40

Já jenom nechápu proč lže a nechává se bulvarem tak zhovadit pořád..... vždyť je všem jenom pro smích.... Nechápu proč někteří lidé lžou když pravda vždycky vyjde dřív nebo později na povrch ....... Letos zůstal ten její manžel doma ale ona na dovolenou jela.... ta ženská není vůbec normální když nechá 16 letou dceru osaavat a olizovat na veřejnosti jejím přítelem a ještě vysavuje polonahe fotky v novinách..... Socialky buzeruji kde koho ale že stará veřejně prodává šestnáctiletou dceru bulváru..... tak to nikdo nevidí.....

vungtao
23. 8. 2013 • 17:45

No majojo chudák ten jeji Michal, byl to docela fajn kluk, i když ne moc hezký. Vyučil se na letišti číšníkem u Interhotelu Tranzit. Jeho matka mu to zaŕidila, ta je velice akčni, pani Jaruš. Podvédomé toužili po majetku, na letišti meli malou trafiku. Úplně zabila, když psala,,jak pracovali v zahra diplomacii nevytáhli paty z Čech. Ješte měli Prahou pizzerii ale krachlo to. On ted provozuje autodopravu, malou,.potkávám ho na letišiti ale málo..Tento obyčejný pŕibeh však Šmuclerciny lidi neláká.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.