Chystejte ohňostroj: Máma Štiková se po pěti letech narvala do kalhot! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Chystejte ohňostroj: Máma Štiková se po pěti letech narvala do kalhot!

Máma Štiková se chlubí výsledkem svého snažení
Máma Štiková se chlubí výsledkem svého snažení (koláž Ahaonline.cz/facebook)

Byla to ale dřina! Máma Štiková (41) se po několikaletém úsilí konečně nacpala do milovaných kalhot, které nosila už v roce 2008. Dech beroucím výsledkem se hned sebevědomě pochlubila na sociální síti.

Když si máma Štiková balila na luxusní dovolenou v Bulharsku svůj značkový kufr, objevila ve svém bohatém šatníku módní kousek, který musela před lety kvůli svým nadměrným rozměrům odložit. Po několikaminutovém zadržení dechu se Monika pokusila vrátit čas zpět…. A světe div se, kalhoty dopla! To bylo ale v Hostivici radosti!

Po životním úspěchu máma Štiková nestačila ani stáhnout kalhoty a upalovala ke svému drahému notebooku nejnovější generace, na němž napsala: „Tak myslím, že už to není špatný....co myslíte....po 5 letech jsou mi kalhoty....hurá,“ radovala se Monika tak dlouho, až málem nestihla noční let do Burgasu.

Její obdivovatelky chtěly ihned znát recept na záhadnou proměnu postavy, za níž překvapivě nestojí žádný drahý hubnoucí přípravek, jak by se dalo u Štikové očekávat. „Holky, nejlepší je se na sebe zdravě nasrat,“ radí Monika, která ovšem ve vysokých společenských kruzích podstatně klesla. Zhubnout do starých kalhot je sice chvályhodné, ale v pět let starém modelu nechodí ani socky, jimiž máma Ornelly tak opovrhuje…



Autor:  cam

Přečtěte si
zlobit
21. 8. 2013 • 08:46

majojo
21. 8. 2013 • 08:31

Nemusím být ani Guru Františka, abych paní podnikatelové Štikové prozradila, že kalhoty z roku 2008 jsou poněkud z módy.. A jestli v nich hodlá oslnit svět, i když v Bulharsku, tak je teda vedle jak ta jedle. Aby si mohla navlíknout takovouhle zteřelinu a nikdo se jí nechechtal, to by musela mít jinou vizáž i figuru.

honzina
21. 8. 2013 • 07:07

Jen vidím nadpis článku o téhle séreblitě, dělá se mi špatně a to ani ty vaše chytrosti nečtu. Proč píšu do diskuse??? Chtěla bych se zeptat proč o takových lidech píšete a koho to zajímá????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.