Syn Petra Sepéšiho: Bartošová povídá hlouposti, táta ji nikdy nemiloval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Syn Petra Sepéšiho: Bartošová povídá hlouposti, táta ji nikdy nemiloval!

Zpěvačka zesnulého zpěváka prý milovala.
Zpěvačka zesnulého zpěváka prý milovala. (Foto Aha! – Pavel Machan, Ladislav Křivan, ara)

Jako by mu z oka vypadl. Po dlouhé době se syn zesnulého zpěváka Petra Sepéšiho (†25) Petr Belhocine (27) objevil i se svou matkou Marií na veřejnosti. A to rovnou na párty věnovanou Ivetě Bartošové (47), kterou tolik nemá rád…

Bartošová v životě Petra Belhocine pořádně zamíchala karty. Tvrdila totiž, že ji jeho otec ukrutně miloval. Skutečnost prý ale byla podle jiná. „Bartošová nikdy nechodila s mým otcem. Zpívali jenom o společné lásce a to bylo všechno,“ tvrdí Petr.

Milostný poměr mezi svým otcem a Ivetou rozhodně vyvrací. „Měli spolu jenom pracovní vztah a podnájem. Tu paní nemám moc rád. Povídá hlouposti,“ prohlašuje Petr, který se narodil až po Sepéšiho smrti. „Táta věděl, že je máma těhotná a chtěli se vzít. Bohužel se stalo to, co se stalo,“ dodává smutně syn Sepéšiho.

Podle něj byla jeho matka Marie jedinou láskou zesnulého zpěváka. „Máma mi řekla, že se moc milovali, proto si mě i v těch 17 letech nechala,“ řekl Petr, který se o svém slavném otci dozvěděl, až když byl na škole.

Kdo je Petr Belhocine?
Syn populárního zpěváka, který se před 28 lety zabil v automobilu, když ho na přejezdu přejel vlak, má obchodní školu a pracuje jako makléř v realitkách. Petr získal přijímení po manželovi své matky Marušky, která si vzala diplomata v Paříži s arabským původem.


Proč se konala Džambulka párty?
Divokou párty paradoxně uspořádal bývalý Ivetin manažer Tomáš Gottlieb (64). „Je léto, Džambuliáda má úspěch a tak jsem si řekl, že ten název lidi přitáhne. Navíc hosté přijeli oblečení naruby, tak jako je celý Ivetin život. Zpěvačku jsem samozřejmě nezval. Nebyl to výsměch, Ivetu mám pořád rád,“ vysvětlil Aha! Gottlieb.



Přečtěte si
simmmpy
30. 7. 2015 • 12:23

Myslím, že tento pán, údajný syn..do toho nemá co mluvit. Neznal ani svého údajného otce, ani Ivetu. Koho zná je jeho matka, která snad byla jednou z mnoha, kterých si hezký Sepeši všiml. Proč nikdy nezveřejní foto jeho maminky, když dle jeho slov si ji chtěl Sepeši brát?

cornela
21. 8. 2013 • 00:22

ten kluk tátu ani neznal, tak jak to může vědět? To se chce jen zviditelnit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.