Bartošová láká zoufale fanoušky na své koncerty: Budu zdravá, už navždycky, pro vás! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová láká zoufale fanoušky na své koncerty: Budu zdravá, už navždycky, pro vás!

Iveta je opět ve skvělé formě
Iveta je opět ve skvělé formě (facebook)

Sláva! Iveta Bartošová (47) už nevypadá jako troska, udrží moč i chuť na čucíky, a má plynulý slovní projev. Fenomenální návrat na jeviště je tak otázkou několika dní…

Iveta, respektive její manažér Josef Rychtář, chce světu ukázat, že v Uhříněvsi je vše v naprostém pořádku. Videa zbídačené Džambulky tak vystřídaly záběry, na nichž se má Iveta čile k světu. Pepa ji natočil při grilování na zahradě, kde svým fanouškům poslala vzkaz plný naděje a lásky.

„My tady teď chystáme s kamarádama grilování, máme tady tresku úžasnou, čerstvou. Moc se na vás těším, že se potkáme na koncertech. Jsem v pořádku. Jizvička je veliká, ale hojí se. Už funguju, těším se, že budu zdravá, už navždycky, pro vás,“ slibuje »polepšená« Iveta.

S fanoušky se teď rozhodla komunikovat přes své »Jediné pravé a oficiální stránky«, které očividně režíruje samotný Rychtář.

Facebookový profil o pracovní činnosti Džambulky doprovází bohatý obrazový materiál a fanoušci se tak mohou dozvědět například to, že si Iveta v letním parnu dala zmrzlinu příchutě čokobanán a nugát, nebo že upekla borůvkový koláč a dokonce k němu přidala i recept na bublaninu…

Video se připravuje ...
Video se připravuje ...



Přečtěte si
mirkazam
22. 8. 2013 • 07:56

Ta faleš s této dvojky čiší na sto honů.Ti proto,aby se o nich psalo jsou schopni všeho. A že toho už předvedli... ,,smutní kašpaři " !!!

meibes
20. 8. 2013 • 18:17

Když to údajně jde teď , proč to nešlo dřív ?? .... Tak schválně - jak dlouho to vydrží tahle hra ?? ... Nemohla by televize přijet i k nám ?..Dělají nám v paneláku nové schody a vymalovali jsme si tu... Možná by se to dalo prodat né .. Jo a kterej že je ten opravdu pravej facebookovej profil naší Pochcandíry ??

marie60
20. 8. 2013 • 16:33

marie60
20. 8. 2013 • 16:32

Džambulíno, ty jsi toho už naslibovala a skutek_ utek. Dost fanoušků ti přestalo věřit,protože jsi je vždy zklamala. Ani už neumíš pomalu otvírat hubu podle playbecku.Najdi si jinou práci ale zpěvem se už neživ.

egyptanka
19. 8. 2013 • 15:14

Co si to namlouvá? Ona už nikdy nebude pořádně mluvit,natož zpívat. To je jen zbožné přání obou,páč potřebují prachy,nikdo z nich nemaká a Plesk je také dlouho neuživí.Lidi tIhle dva přestávají zajímat, tak myslí na zadní kola.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.