Bartošová vybírá šaty na veselku: Bude mít i na svatbě oblíbené tričko? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bartošová vybírá šaty na veselku: Bude mít i na svatbě oblíbené tričko?

Jediné, co Iveta mění, jsou kalhoty a šortky.
Jediné, co Iveta mění, jsou kalhoty a šortky. (koláž Ahaonline.cz)

Svatba »Džambulky« Ivety Bartošové (47) s jejím ochráncem Josefem Rychtářem (55) se nezadržitelně blíží. Je proto na čase poohlédnout se po svatebních šatech. Deník Aha! ví, co si zpěvačka, která více než svou hudbou proslula alkoholovými eskapádami, ve svůj velký den oblékne!

Vzhledem k tomu, že v posledních dnech si Iveta doslova zamilovala bílé volánkové tričko a béžový svetřík, a tuto kombinaci téměř nesundá, hrozí, že své »ano« řekne Rychtářovi právě v tomto oblíbeném outfitu.

A ani sama Bartošová tuhle možnost nevyloučila! „Šaty už mám vybraný. Ale jednoduchý, žádná svatební róba,“ svěřila se pěnice, která upustila od honosné svatby v kostele.

Plánuje jen skromný obřad. „Svatba bude ve čtyřech, jenom se svědky. Chceme klidný sňatek, bez médií,“ tvrdí budoucí novomanželka, která už si princeznovskou svatbu užila před pěti lety na zámku Hluboká, když si brala Jiřího Pomeje.



Přečtěte si
kurtaverox
14. 8. 2013 • 23:14

Psychopat je to poradny,prizivnik a jeji pasak.Prodava ji vsude.Odporny prase.!!!!

kurtaverox
14. 8. 2013 • 23:08

kurtaverox
14. 8. 2013 • 23:06

Tak to uz je do nebe volajici!!!! Svatbu s dedkem,a miminko??? Kdo by to miminko udelal a hlavne kdo by se o to staral.? Rychtar rad spi v noci,nedej boze aby ho dite placem vzbudilo,Iveta ho v noci vzbudila a hned dostala par facek. Prosim nedopust pane boze dalsi zkazu.Amen!!!!

pelagie
14. 8. 2013 • 09:00

Tak jsem se v AHA dočetla, že IB s Pepou ještě chtějí miminko . Jsou to fakt trotlové , ona v 47 letech chce ještě rodit . Tohle nemůže vypustit z úst normální ženská, která se pomalu blíží k přechodu . Chce další dítě, ale neumí se sama postarat o sebe, Artur jí byl odebrán . Fakt patří na psychiatrii odkud ji dle mého názoru pustili předčasně

vykutalena.vdova
14. 8. 2013 • 08:45

Nemocná, dementní alkoholička s psychopatem na krku. Není nikoho kdo by ho popadl pod krkem a vykopal z baráku. Ivetu zavřít do léčebny...i když si říkám, že v cajku už asi nikdy nebude...Mně to nebaví se jí posmívat...Taková hezká holka to byla s hlasem jako zvonek, čuňáci se kolem ní jenom točili...No semlelo jí to pěkně....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.