Krásnou televizní moderátorku požírá anorexie: Navíc je závislá na solárku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krásnou televizní moderátorku požírá anorexie: Navíc je závislá na solárku!

Tohle je smutné: Nana Karagianni dříve a teď.
Tohle je smutné: Nana Karagianni dříve a teď. (Facebook)

Nana Karagianni patří mezi nejznámější novinářky v Řecku. Bývalá modelka později pracovala v televizi jako moderátorka a před kamerou se objevovala i dlouho poté, co ji začala ničit anorexie. Nana si problém nepřipustila a svými fotkami, které právem děsily lidi, chlubí na Facebooku.

Nana trpí mentální anorexií, které propadla kvůli tomu, že toužila být dokonalá. V branži, ve které pracovala, tedy v modelingu, byly požadavky na vychrtlost běžné a Nana jim brzy propadla. Kvůli návrhářům a stylistům si tak začala stále častěji odpírat jídlo. Pak už u ní anorexie propukla naplno a Nana se rychle stávala chodící kostrou. Přesto ji televize dlouho nechala vysílat. Když už dříve půvabná dívka začala lidi děsit, nepustili ji před kameru.

Nana dál zveřejňovala své fotky na Facebooku, jenže ne proto, aby varovala další dívky a ženy před anorexií, ale proto, aby se pochlubila. Bývalá moderátorka se navíc stala závislou na opalování soláriu, což její vzezření udělalo ještě děsivější. Velmi pozdě si pak uvědomila, že se dokonale zničila a začala mluvit o tom, že chce bojovat a dát se znovu do pořádku. Oporou je jí manžel, který ji po celou dobu neopustil. Bude zajímavé sledovat, jak se Naně bude v jejím velmi těžkém boji dařit.

Autor:  ph

Přečtěte si
mambous
14. 8. 2013 • 22:28

přesně tak,souhlasím s vám i

megastar
14. 8. 2013 • 15:23

Co od takových lidí čekat/jenom tupost a to nemluvě že je to blondýna/ty maj vždy navrch...Pokud chce raka tak at ho má její věc..pokud chce zdechnout na hlad at zdechne její věc a nechápu proč to to zveřejnují takovýhle lidi jsou tupci nic jiného....Solárka tak to je dementnost sama o sobě tam vleze jenom vylízanej mozek a debil ,pak se nedivme že češi chcípaj na rakovinu bodejt by ne ,,,,pokud to chtej dobrou chut přeju ubožáci...kdyby jste těch solárkách schořeli za živa nic jiného si nezasloužíte debilové.......

kocickamv1973
13. 8. 2013 • 14:55

To chce psychiatra.Oni se opravdu cítí tlusté,ale vše je to psychikou.No hlavně,že některé anorektičky div nepřepadnou díky svému silikonovému poprsí To snad ani normální chlapi už nemůže taková postava ani přitahovat.Tak jim jen přejme,ať se z toho za pomoci odborníků dostanou

prroud
13. 8. 2013 • 13:35

Nevyhodou je,ze moc nenasetrite z duvodu nedostatku casu

britva
13. 8. 2013 • 13:22

to má z toho solárka, je vysušená jak treska výhoda anorexie je, že neutratíte za jídlo a toaletní papír

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.