Zpěvák Usher (34) jako otec? Jednoho syna pohřbil, druhý se málem utopil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvák Usher (34) jako otec? Jednoho syna pohřbil, druhý se málem utopil!

Fotografie
Fotografie (internal)

Je sice skvělý zpěvák, ale příšerně nezodpovědný táta. Američan Usher (34), majitel osmi cen Grammy, neuhlídal vloni svého nevlastního syna Kilea (†11), a ten se zabil při nehodě na vodních lyžích. A teď se málem utopil jeho další potomek Raymond (5).

Usher byl ženatý s Tamekou Foster, společně měli dva syny: Raymonda a o rok mladšího Naviyda. Vychovávali ale spolu i syna Kilea, kterého měla Tameka z předchozího manželství. Po rozvodu v roce 2009 vedli o opatrovnictví dlouhý spor, nakonec ale soud všechny děti svěřil zpěvákovi. A to byla asi chyba!

Červenec 2012: Usher tráví dovolenou v Atlantě a dovolí svému nevlastnímu synovi jít si zalyžovat na tamní jezero Lanier. Klučina se ale na vodě srazil s motorovým člunem a utrpěl vážné poranění hlavy. Žil ještě několik dní, ale lékaři prohlásili jeho mozek za mrtvý, a tak ho matka nechala odpojit od přístrojů.

Srpen 2013: Usher se má starat o Raymonda, ale odjíždí a nechává ho hlídat jeho tetou. Chlapci se pak zasekla ruka v potrubí bazénu, odkud chtěl vytáhnout hračku, a málem se utopil. V bezvědomí ho převezli do nemocnice, oživili ho na poslední chvíli. Ukázalo se, že život mu zachránili dva muži, kteří náhodou v tu chvíli pracovali v domě a zaslechli jeho křik.

Přijde o děti?

Není divu, že Tameka hned druhý den požádala soud o svěření dětí do její péče. „Vyrůstají u něj v nebezpečném prostředí. Vůbec se o ně nestará, je pořád pryč,“ nechala se slyšet.

Přečtěte si
mandat
10. 8. 2013 • 23:34

Co to melete? Prvni chlapec nebyl jeho.Byl to syn jeho pritelkyne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.