Džambulka asi chodí »naostro«: Dostala prý náhradní kalhotky, ale pomočila si je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Džambulka asi chodí »naostro«: Dostala prý náhradní kalhotky, ale pomočila si je!

Iveta podle se podle Zdeňka pomočila až v těsném závěru společné cesty
Iveta podle se podle Zdeňka pomočila až v těsném závěru společné cesty (koláž Ahaonline.cz)

Zdeněk Macura opět přišel s pikantnostmi o dobrodružné jízdě s opilou Ivetou Bartošovou do Itálie. Pokud si myslíte, že už o této výpravě víte vše, jste na omylu.

Dobrosrdečného zachránce se dotkly informace o tom, že Ivetu po Itálii vozil pomočenou. Jako správný služebník Boha totiž dbal na hygienu a Bartošová se v jeho péči neměla vůbec špatně. Dokonce dostala i nové kalhotky, ale ty jí zřejmě moc dlouho neposloužily.

„Ivetu jsem jako pomočenou převzal, ale hned na druhý den jsem ji koupil všechno nové oblečení včetně kalhotek a ponožek, které na sobě ani neměla. Během cesty se ani jednou nepomočila, jen je možné, že v úplném závěru, v poslední půl hodině, kdy jsem na benzínce čekal na Rychtáře a na lidi od Martucciho, se možná pomočila,“ napsal Zdeněk Macura na facebooku.

V poslední etapě své výpravy totiž neustále nabíjel mobil a neměl o stavu Ivety přehled. „Jen vím, že docela dost pila a jestli se i pomočila to nevím, ale možné to je, ale rozhodně není pravda, že by po Itálii jezdila pomočená, to se během cesty nestalo ani jednou. Snažil jsem se o ni maximálně a pečlivě starat, dalo by se říct, že jsem dělal, co jsem ji na očích viděl,“ přiznal zachránce, kterého by Bartošová nejraději poslala do vězení. Na zpěvaččiných očích ovšem byla nejzřetelnější její chuť na »čucíka«, což jí Zdeněk bohatě splnil.



Přečtěte si
lillyli
5. 8. 2013 • 13:43

Tak já ho neobdivuju. Spíš bych se mu obloukem vyhnula. Je to úchyl, který dokáže do bulváru říct ty největší intimnosti..a pomočenou jsme ji viděli taky jenom když byla s ním. A zase se lísá. Jsou to všichni nebezpeční magoři...včetně toho pohádkáře z Itálie.

winterfreshka
5. 8. 2013 • 11:34

Jooo,vydělávat přes bulvár a posléze na nemovitosti je jistě pro někoho zábavnější a výnosnější než samotná léčba

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.