Iveto, koukej! Takhle závislačka Lindsay Lohan zkrásněla v léčebně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveto, koukej! Takhle závislačka Lindsay Lohan zkrásněla v léčebně!

Lindsay Lohan závislost překonala, teď je na řadě Iveta
Lindsay Lohan závislost překonala, teď je na řadě Iveta (koláž Ahaonline.cz)

Pobyt v léčebně nemusí být zdaleka takovým utrpením, jak se domnívá Josef Rychtář. Pokud Džambulka v Bohnicích vydrží tři měsíce, může se do běžného života vrátit s úsměvem.

Přesně to se povedlo americké hvězdičce Lindsay Lohan (27), jejíž tělem přišlo navzdory nízkému věku více návykových látek, než v případě Bartošové (47). Zatímco Džambulka je v léčebně teprve podruhé, pro Lindsay to byla už šestá zkušenost.

Po 90 dnech v léčebně, kde se zbavila závislosti na alkoholu i drogách, je Lindsay novým člověkem. Z odvykací kůry odcházela s úsměvem a z její tváře bylo zřejmé, že jí odloučení od hollywoodských večírků plných nástrah prospělo.

Fotku rozzářené Lindsey Lohan by měla vidět Iveta a zejména Josef Rychtář, podle něhož je pobyt v léčebně srovnatelný s výkonem trestu ve vězení. Pokud ovšem Iveta v Bohnicích nevydrží minimálně tři měsíce, v její tváři zůstane navždy zoufalství.



Přečtěte si
alla
2. 8. 2013 • 15:23

Je tady jeden podstatný rozdíl. Bartošová za posledních 1/2 roku nic nedělala, Lindsay Lohan stačila natočit 3 filmy. Rychtářovi je utrpení Džambulky ukradené, on potřebuje, aby byla v tom stavu v jakém je, aby jí mohl psychicky ovládat. Kdyby si jí chtěl nabnknout, když byla normální, tak by ho nechala tak maximálně venčit svého psa!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.