Další Rychtářův plán: Sehnat sponzora na léčbu Bartošové! Kdo nabídne 55 tisíc měsíčně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Další Rychtářův plán: Sehnat sponzora na léčbu Bartošové! Kdo nabídne 55 tisíc měsíčně?

Josef Rychtář má vždy v záloze nějaký plán.
Josef Rychtář má vždy v záloze nějaký plán. (Aha! - Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Chcete nosit tričko s nápisem: »Hrdý sponzor protialkoholické léčby Ivety Bartošové«? S trochou nadsázky by to tak opravdu mohlo být, pokud byste zaplatili léčbu pro zpěvačku na soukromé klinice. Ano, na té, kterou Rychtář zpěvačce sliboval, když ji hledal v Itálii. Jenže po návratu se ke splnění plánu nedostal…

Když Rychtář jako detektiv Colombo stíhal Macuru s Bartošovou po Itálii, prohlásil, že pro Ivetu měl připravenou protialkoholní léčbu za 55 tisíc korun měsíčně. Jenže pak po návratu Iveta na žádnou léčbu nešla a tvrdila, že jí stačí docházet ambulantně. A Josef Rychtář náhle otočil a tvrdil, že nikoho přece nemůže do léčby nutit. Teď, o pár týdnů později, se společně s léčitelem Janem Saavedrou (57) snažil Džambulku dostat z blázince v Bohnicích za každou cenu. A prý měli společně s léčitelem i záložní plán.

Tím mělo být umístění zpěvačky do soukromé léčebny. Jenže ta není zadarmo, a jak uvádí deník Blesk, museli by pánové sehnat sponzory. Léčba je totiž velmi nákladná, stojí zhruba 55 tisíc korun měsíčně. Kdo by ale do Ivety investoval další peníze? Rychtář sám zrovna penězi neoplývá a Zdeněk Macura, který je stále ochotný za závislou zpěvačku utrácet vlastní peníze, nepřipadá v úvahu.

Nutno dodat, že ani umístění na soukromou kliniku by problémy Bartošové nemuselo vyřešit. Pobyt je totiž dobrovolný a klient může kdykoliv odejít. A vzhledem k tomu, že Bartošová stále odmítá, že by pomoc v podobě hospitalizace potřebovala, nejspíš by ani v drahé léčebně nevydržela. Nebylo by to tedy beztak oknem vyhozené peníze?

Jak probíhá detox?
* Osoby jsou většinou na uzavřeném oddělení po dobu 14 dnů až 6 týdnů.
* Pacienti jsou obvykle izolování od kontaktu s okolím.
* Průběžně jsou prováděny kontroly metabolitů návykových látek.
* Když pacient léčbu poruší, bývá propuštěn.
* K zvládnutí abstinenčních příznaků se provádějí psychoterapeutické praktiky, podle potřeby se podávají také léky.
* Pacient se musí POVINNĚ zúčastnit stanoveného programu.
* Detox je jen úvodní částí dobrovolné odvykací léčby.

Přečtěte si
alla
31. 7. 2013 • 14:19

Pepane postav se před zrcadlo, vidíš se??? Stejnej blbec jako jsi Ty!!!!

vilaamalka
31. 7. 2013 • 11:10

pro i IB je škoda každé koruny. Navíc se na Ivetě Rychtář přiživuje.

Uživatel_1225870
31. 7. 2013 • 09:47

Rychtáři za jeho chování bych nedala ani zlámanou kačku.To jak Iveta vypadá je jeho dílo a teď si dovolí udělat sbírku?Podává trestné oznámení na všecky ostatní jen né na sebe. Věřím že pokud by bylo nutné národ Ivetě pomůže finančně.Ale tenhle netvor by musel opustit její dům jak si přála.A také by jí měl nechat v péči lékařů tam kde je.Věřím lékařům že jí dají takovou péči jako potřebuje a nebude vláčena z místa na místo.To by jí jistě ke zdraví neprospělo.

dannaa
31. 7. 2013 • 04:39

Pokud by byla Iveta léčena v Itálii,jak by asi zpracovala,že okolo sebe ničemu nerozumí,když nyní má halucibace.Myslím,že potřebuje jednoduché věty,aby je byl mozek schopen udržet v paměti. Rychtář je zlý. Měl by být rád,že je Iveta konečně v péči lékařů,vždyť jí jde stále o život. Říkal,že není jednoduché ji dostat do léčebny a když to lékaři udělali,tak na ně zase nadává a vyhrožuje soudem, aniž by čemukoliv rozuměl.Umí jednat jen pěstmi.Hlavu má jen pro otvor k jídlu.

hejhej
30. 7. 2013 • 22:51

Lhář Rychtář už toho nasliboval,ale to si pamatujeme jenom my.On je tak blbej, že si nepamatuje,co řekl včera,natož před několika dny a týdny.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.