Nagyová už státní prachy nedostane: Nečas si ji bude platit ze svého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nagyová už státní prachy nedostane: Nečas si ji bude platit ze svého!

Petr Nečas ve spárech Nagyové.
Petr Nečas ve spárech Nagyové. (Koláž Aha! – Soňa Jurčáková, ČTK, ara)

Proslula tím, že po nocích dřela jako kůň. Co teď bude s dominou expremiéra Petra Nečase (48) Janou Nagyovou (49), když »Strakovce« vládne premiér Jiří Rusnok (52)? Pokud bude po nocích dřít dál, už to nebude na Úřadě vlády, ani za tučné státní odměny.

Rusnokova vláda zřejmě udělala lidem od expremiéra Nečase pápá. Úřadu vlády bude šéfovat Radek Augustin (36) – místopředseda Strany práv občanů – zemanovců. „Situaci ve vedení Úřadu bylo nutné vyřešit. Bez vedoucího není možné dělat například personální opatření,“ zdůvodnil to premiér.A právě to zřejmě znamená i konec kdysi mocné vrchní ředitelky Nečasova kabinetu...

Nagyová, kterou policie viní z uplácení a neoprávněného špiclování, byla sice ze své funkce už sesazena, ale na Úřadě pracuje dál. I když teď má neplacené volno a nepobírá plat ani žádné odměny. „Až nový vedoucí Úřadu vyzve paní bývalou vrchní ředitelku, aby se řešil její pracovní vztah,“ řekl mluvčí Jan Hrubeš. Kdy tak Augustin učiní, ale není jisté. Včera byl po telefonu nedostupný.

Co je o něco víc zřejmé, je to, že Nečasova domina, jejíž příjem se v jednom měsíci díky odměnám vyšplhal na 273 tisíc, si už asi ze »Strakovky« žádné korunky neodnese. Úřad vlády se totiž kloní k tomu, že obvinění z trestného činu lze považovat za hrubé porušení pracovních povinností. A to znamená jediné: Ani odstupné už nebude.



Přečtěte si
gordon
1. 8. 2013 • 13:36

jak dlouho jim láska vydrží? Toť otázka-záleží,kolik má expremiér zašitých-pardon-odkloněných peněz !!!

gordon
1. 8. 2013 • 13:33

gordon
1. 8. 2013 • 13:33

illis
25. 7. 2013 • 20:11

Hlavně by měli dozadu zjistit, kolik těch odměn a v jaké výši dostala . Možná bychom se nestačili divit. Zatím se divím já, kde vzala miliony na nákup tří bytů, rozvedená úřednice a milenka premiéra, stejně mi to nějak nevychází . Plat měla 30 000 Kč, to by musela na ty byty dělat několik desetiletí při její rozhazovačnosti . Mrcha jedna .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.