Drsný útok na Lucii Bílou: Půl roku prý spala se Slávikem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Drsný útok na Lucii Bílou: Půl roku prý spala se Slávikem!

Jaro Slávik a Lucie Bílá spolu prý strávili docela dost času..
Jaro Slávik a Lucie Bílá spolu prý strávili docela dost času.. (koláž Ahaonline.cz)

Tak tohle je opravdu odvážné tvrzení! »Protekční spratek« Pavel Novotný (32) se pořádně rozpovídal a podle jeho názoru spolu slavice Lucie Bílá (47) a porotce Jaro Slávik (38) půl roku bydleli!

Šéfredaktor webu eXtra.cz a syn baviče Petra Novotného Pavel poskytl nedávno velmi otevřený rozhovor pro slovenské stránky sme.sk

V něm mimo jiné tvrdí, že spolu československé hvězdy trávily poměrně mnoho času. Lucii Bílou považuje za skvělou obchodnici, která si dokáže chránit soukromí. „Dodnes u nás nikdo neví, že půl roku žila s Jaro Slávikem a podle mě o tom ani nikdo nenapíše,“ říká Novotný.

Oba dva aktéři samozřejmě všechno popřeli. „Jak vás to proboha napadlo? Půl roku? A nikdo by o tom nevěděl? Ten, kdo to tvrdí by měl změnit dealera,“ vzkazuje Novotnému Slávik na stránkách cas.sk

Odmítavě, avšak s mnohem větší diplomacií, odpověděla i Lucie Bílá. „Já žiji se slavíky už patnáct let... jenže jsou zlatí s českými granáty,“ vysvětluje několikanásobná slavice.

Pavel Novotný však slibuje, že pravda vyjde brzy najevo. „Řekl jsem to proto, že vím, že by tomu i tak nikdo nevěřil. Celé to rozebírám a jasně dokazuji v knize, která vyjde na podzim. Do té doby budu na otázky odpovídat v tom smyslu, že jsem myslel romskou zpěvačku Věru Bílou a ne Lucii,“ vysvětluje Novotný, který si už přemýšlí nad tím, jakým dalším šokujícím prohlášením si udělá reklamu na svou prvotinu.



Přečtěte si
matylda-rut
27. 9. 2014 • 16:52

Vo co go? Jen o to, byl v posteli dobrý nebo ne?

marcela47
31. 7. 2013 • 21:36

Prase Novotný dej ty svý upocený pracky pryč od lidí, kteří něco v životě dokázali. Ty jsi jen prominentní fracek kterému udělal kariéru táta. Divím se, že Tě ještě někdo zaměstnává.

jen123
26. 7. 2013 • 08:35

Z upoceného, ušišlaného špekouna Novotného hovoří jen závist. S tím jeho kašpákem zarostlým v tuku žádná nechce nic mít

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.