Nagyová proměnila Nečase: Z nudného slušňáka je opravdový chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nagyová proměnila Nečase: Z nudného slušňáka je opravdový chlap!

Petr Nečas pobíhá ráno po terase a dopřává si šampaňské.
Petr Nečas pobíhá ráno po terase a dopřává si šampaňské. (koláž Ahaonline.cz)

Sbohem, kožená tváři... Ještě nedávno nosil  expremiér Petr Nečas (48) masku nejsmutnějšího politika. Teď, co mu z basy pustili jeho blonďatou dominu Janu Nagyovou (49), jen září. A konečně se uvolnil!

Nečasova politická hvězda zhasla, ale on teď září jako perníková chaloupka do temné noci. Konečně totiž může veřejně vrkat se svou milou a nikdo mu to nemůže na kongresu ODS či jinde vyčíst.
A tato proměna mu viditelně svědčí. „Konečně máme možnost vidět expremiéra v uvolněnější, civilnější podobě,“ zhodnotil vizážista Pavel Bauer nově vzniklé fotografie. Na nich má Nečas úsměv od ucha k uchu, zalévá v trenýrkách túje na balkoně Nagyové, či si servíruje skleničku s »cucíkem« podobně jako Iveta Bartošová.

„Celkově působí spokojeně. Vypadá mladší a příjemnější,“ doplnil vizážista. Podle něho také Nečas viditelně zhubl, i když tomu asi spíš než nějaká dieta pomohla nejistota, zda se mu milá vrátí z lochu, či zda tam nakonec neskončí s ní.
Nečas je otcem čtyř dětí, s manželkou Radkou (47) se ale rozvádí. Nagyová má dvě dcery.

Jak se měnil Petr Nečas? Podívejte se do galerie.



Autor:  poe

Přečtěte si
mirkazam
18. 8. 2015 • 08:43

budox....

mazd
24. 7. 2013 • 15:51

Se zbožného rožnovského táty -pantáta k politování.Škoda.

merrylou212
24. 7. 2013 • 09:36

Chlap? Vypadá jak onuce, hadr na holi. To se to žije z peněz daňových poplatníků, to se to žere a pije šampaňské. A jak říkala jedna nejmenovaná poslankyně- důchodci jsou zvyklí žít skromně, oni pochopí, proč jim nemůžeme dát celou valorizaci.Swině jedny.

illis
23. 7. 2013 • 22:25

Ale ona bez peněz není, vždyť nakoupila 3 byty za několik milionů. Potom, že úředníci berou málo, vidíte a jde to . Našetřete si jako Janinka hrstku milionků, které byly asi křišťálově čisté a budete mít taky 3 byty. Možná to ještě bude policii zajímat . Navíc by měla ještě uhradit jídlo, které prý vykazovala a nájem za Hrzánský palác. Tohle řekl údajně zdroj z jejího okolí. Ovšem pokud je tento palác vedený v majetku vlády jako nocležna úředníků, tak potom je to v pořádku .

nedold
23. 7. 2013 • 21:40

...tož Janičko, neblázni, já ťa mám rád aj bez peněz!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.