Macura o intimním zážitku s Džambulkou: Do zadku jsem jí strkal čípky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Macura o intimním zážitku s Džambulkou: Do zadku jsem jí strkal čípky...

Zdeněk Macura poznal veškerá zákoutí Ivetina těla
Zdeněk Macura poznal veškerá zákoutí Ivetina těla (koláž Ahaonline.cz)

Spasitel Zdeněk Macura (39) přišel se svědectvím tak detailním, že jej snad ani nikdo nechtěl znát. Při líčení společných chvil s Ivetou Bartošovou (47) poznal veškerá zákoutí jejího těla.

Bartošovou totiž během cesty po Itálii trápila vážná zácpa a Zdeněk Macura se obětoval, aby zubožené zpěvačce ulevil od bolestí.

„Iveta trpí sníženou peristaltikou střev, což je odborný výraz pro zácpu. Řekla mi to hned první den a museli jsme jet koupit čípky, které jsem ji strkal do zadku,“ svěřil se z nepochopitelného důvodu o těchto intimnostech Macura magazínu Sedmička.

„Netušil jsem, že na tom může být tak špatně. Ona neustále jenom spala. Dost jsem se ale divil, že jí to myslelo dobře. Přesně mi řekla, co potřebuje a já jsem to koupil. O jejich střevních problémech bych vůbec netušil, ale ona mi řekla přesně co potřebuje a zajel jsem to koupit a pak jsem ji to aplikoval,“ pokračoval Macura, který bude mít po intimní zkušenosti s Ivetou nejspíš další problém s Josefem Rychtářem.



Přečtěte si
0707
27. 7. 2013 • 18:05

A Pedro Nečas strkal zase prozměnu čípky své kantýnské Chuanitě Nagyové............ bOže bože, to zas je léto

veronikasadrova
24. 7. 2013 • 20:05

Čau vespolek. Letos koluje po internetu nová možnost, jak vydělávat z domova, skvělé na léto, když je hodinka, dvě času. Vydělávám si takto už od půlky května a nemám slov, jak snadné to je. Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak si tu chvilku na sebrání volných zlaťáků najdu Čekujte Objeveno.WZ.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.