Macura o zanedbané Bartošové: Nehty měla jak bezdomovkyně! Rychtářova péče očividně nefunguje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Macura o zanedbané Bartošové: Nehty měla jak bezdomovkyně! Rychtářova péče očividně nefunguje!

Josef Rychtář péči o Džambulku zanedbává
Josef Rychtář péči o Džambulku zanedbává (Reprofoto TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Když Zdeněk Macura vyslyšel prosby Ivety Bartošové a přijel ji zachránit, netušil, v jak zuboženém stavu zpěvačku najde. Byl to opravdu zážitek jen pro silné žaludky.

 

„Říkala, že už týden nemůže spát a že má silné bolesti hlavy. A taky, že to chtěla s panem Rychtářem řešit, ale on se jí smál,“ zavzpomínal Zdeněk Macura na osudný telefonát, který měl z následek zběsilou jízdu po Itálii. 

Ivetu tehdy odváděl do svého auta ve zbídačeném stavu. Byla opilá a na sobě měla pomočené triko. S hygienou to nejspíš Bartošová moc nepřeháněla a Macura tak zpochybnil, že by se o ni Rychtář dobře staral.

„Když jsem s ní odcházel, měl jsem pocit, že se o ni nestaral. Nehty měla jako bezdomovkyně. Úplně hrozný. Možná ani bezdomovkyně nemají takové,“ poznamenal Džambulčin zachránce. Jejích zanedbaných nehtů si pak naštěstí všimlo Martucciho služebnictvo a dalo Ivetu před cestou do Česka do pořádku.



Přečtěte si
darina1
21. 7. 2013 • 08:20

Tak já jsem taky měla špinku na nožkách a hlavně se bavil chlap s klukem.

aronak
21. 7. 2013 • 03:28

Obrácené plavky se k těm nehtům hodily. Takže za zanedbané nehty může Rychtář, za schválně obrácené plavky Macura. A Bartošová, ta je v pohodě, vždyť ona se léčit nepotřebuje. Tak co pořád kdo řeší, nechte ji na pokoji a nepište o ní. Třeba to dopomůže k tomu, že když nebude mít Rychtář zdroj příjmů, donutí Džambulku, aby se šla léčit.

aksura
20. 7. 2013 • 21:47

kocickamv1973
20. 7. 2013 • 17:04

Jo to káčou myslím její mámu,která jí nikdy nechtěla a ono se to odrazí i v dospělosti.Ty jsi nějaká přechytralá a uvědomělá a koukám i znalá.Kočko

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.