Telefonát za zády Bartošové: Martucci posílá Rychtářovi pusinku na dobrou noc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Telefonát za zády Bartošové: Martucci posílá Rychtářovi pusinku na dobrou noc!

Když si Rychtář volá s Martuccim, je o zábavu postaráno.
Když si Rychtář volá s Martuccim, je o zábavu postaráno. (Aha! - Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Letní sága Ivety Bartošové (47) pokračuje. Její italský exmilenec Domenico Martucci zveřejnil večerní telefonát s Josefem Rychtářem (55), ve kterém společně probírají drogy i rozbité dveře na italském zámku. Vrcholem pak je, když Ital pošle podnikateli z Uhříněvsi pusinku na dobrou noc.

Jak už je v nekonečné telenovele Ivety Bartošové zvykem, veškeré rozhovory mezi hlavními představiteli jsou nahrávány, případně rovnou zdokumentovány. Jakmile se tak italskému hraběti na mobilu objevilo, že mu volá Rychtář, zapnul nahrávání a o několik minut později telefonát zveřejnil. Celému hovoru je velmi špatně slyšet, protože Martucci si nepochopitelně vše nahrával v koupelně, kde vše velmi silně rezonuje. I tak jsou nicméně slyšet zajímavá prohlášení.

Martucci: Co si přejete po mně?

Rychtář: Mluvil jsem s Ivetou a ona mi řekla, že vám slíbila, že vám nebudeme dělat žádné problémy. Ani vaší matce.

Martucci: Vy nebudete dělat mi žádné problémy, ani má matka, rozumím?

Rychtář: Ano, jediný, kdo bude mít problémy, je Macura.

Martucci: O pana Macura se nechci starat. Teď chci rozumět, jaké problémy vy myslíte, že můžete dát vy mě?

Rychtář: (několikrát znovu opakuje, že nechce mít problémy, pak pokračuje) Iveta je teď v relativním pořádku a není třeba si dělat problémy.

Martucci: Abych správně rozuměl. Vy mi říkáte, že nebudete žalovat moje matka, která jste na zámku rozbil dveře? A nemusí se ona vám ještě omlouvat?

Rychtář: Špatně si možná rozumíme, pane Domenico. Já se s vámi chci domluvit, že si nebudeme dělat naschvály. Ani vy nám, ani já vám. Rozumíme si?

Martucci: Jako jestli vy můžete mi dovolit jedna otázka… Jestli vy berete nějaké drogy a jestli máte takový problémy?

Rychtář: Tohle mě překvapuje… (dále není rozumět)

Martucci: Jako, pane Rychář, já si myslím, že vy jste hodně unavený. Protože cesta byla dlouhá a poslední týden pro vás byla moc náročná. Já si myslím, že bude dobrý, když vy budete spát. A asi zítra to bude pro vás o hodně lepší.

Rychtář: Určitě, určitě, pro vás to taky bude lepší.

Martucci: Pusinku na dobrou noc, nashledanou!

Rychtář: Nashledanou!

Přečtěte si
jitule43
22. 7. 2013 • 12:30

Přepsanej barák na Artura? To těžko, ověřeno z veřejně přístupného katastru nemovitostí - http://nahlizenidokn.cuzk.cz/ZobrazObjekt.aspx?encrypted=QzHyC-tHVC8SWEsIEpHP5qcdhQBfJkw6PGyS3xekbJC dVJ0r9EgQO_KuOq7zSNwBoSbr-i86nBGVlXYel_EDVnPe_NymdqWKPw-L14T-0By2dyWQVXQ4dkGy_ApvDai3

shatz
19. 7. 2013 • 15:04

Fakt roztomilé, Martucci mi není zrovna sympatickej, ale boduje Btw Rychtářovi nemůže jít o Ivetčin barák, protože ten už je přepsanej na Artura - Štaidlova podmínka, když jí cáloval dluhy

lillyli
19. 7. 2013 • 08:50

jj na to ani nepotřebuje rady Rychtáře

kocickamv1973
19. 7. 2013 • 07:37

JJo,Iveta už má díky chlastu a práškám vymletý mozek a ten kreténský manipulátor Rychtář???Tomu už se stahuje zadek.Jen Ivetu musí dodělat úplně a donutit jí k přepisu baráku na něj,než zaklepeme bačkorama.Rychtář sám nic nemá,tak se snaží a má teď i strach z toho,že po tom všem ho zavřou dřív než Ivetu k přepisu dotáhne.Já se divím,že toho násilnickýho psychopata už dávno za jeho chování nezavřeli

alla
18. 7. 2013 • 21:51

Že se chová jako idiot, tak to mu nedošlo. jenom má strach, že ho zavřou dřív, než získá její barák.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.