Písařík v Doktorech z Počátků: Role Jarouška mu ničí zdraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Písařík v Doktorech z Počátků: Role Jarouška mu ničí zdraví!

Písařík si jako Jaroušek v seriálu zkusí hodně bolesti.
Písařík si jako Jaroušek v seriálu zkusí hodně bolesti. (Foto TV Nova)

Podoba s Otíkem z komedie Vesničko má, středisková ničí Martinu Písaříkovi (34) zdraví. Protéza, kterou si musí kvůli postavě Jarouška v seriálu Doktoři z Počátků nasazovat, tlačí na jeho zuby a herec trpí bolestmi. Navíc si ničí zdraví. „Někdy se i musí přerušit natáčení, aby si od té hrůzy odpočinul,“ svěřil deníku Aha! jeden ze členů štábu.

Umělý předkus herce ničí. „Když točím pět až šest hodin, nedá se to skoro vydržet. Protéza svědí a tlačí,“ řekl sám Písařík. Navíc se mu stalo, že mu umělé zuby vypadly. Bál se, aby se nerozbily. „Teď mi hrozí, že si je budu muset lepit. To bych fakt nerad,“ přiznal herec Aha!. Nejhorší situace nastává, když mu scénář přikazuje, aby před kamerou jedl. „To je pak fakt peklo,“ dodal Martin.

Písařík se v reálu může pochlubit pěkným udržovaným chrupem. Nyní riskuje, že o něj přijde. Celodenní nošení protézy v roli mírně retardovaného Jarouška, je velkým hazardem. Dokáže lehce způsobit velké problémy. „Ten tlak prý občas nejde vydržet. I když si Písařík sem tam protézu vyndá, cítí ji na pak svých zubech ještě dlouho potom,“ prozradil zdroj z televize Nova.

Potíže s Halinou: Nejsou pro ni šaty!

V kostymérně prý zažívají při natáčení oblíbeného seriálu krušné chvíle. Halina Pawlowská (58) se totiž vymyká konfekční velikosti a kostymérky musí lítat po Praze jako masařky, aby na ni sehnaly nějaký ten hábit. Každý kousek, do něhož se obdařená umělkyně vejde, opatrují jako oko v hlavě. „Na Helenu Růžičkovou se muselo šít speciální oblečení. Tím se ale natáčení prodraží. V seriálu na to nejsou prostředky,“ vysvětlil Aha! člověk obeznámený s poměry na place.



Přečtěte si
dandova
12. 7. 2013 • 07:41

Sem napište Váš názor

dandova
12. 7. 2013 • 07:40

Máte pravdu, včera jsem viděla poprvé pár minut, ty peníze za tohle nechápu.

tenerife
11. 7. 2013 • 08:11

Dcera si nestěžuje vůbec, svou práci má moc ráda, těší ji, že někoho tvz.postaví na nohy. To byla jen moje úvaha.

pelagie
11. 7. 2013 • 06:13

přesně tak, takovou hovadinu si mohli " naši umělci" odpustit

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.