Velekruté: Internetoví vtipálci udělali z Bartošové mrtvolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velekruté: Internetoví vtipálci udělali z Bartošové mrtvolu!

Internetoví vtipálci si Ivetu bez milosti podali.
Internetoví vtipálci si Ivetu bez milosti podali. (facebook)

Kauza podivného útěku Ivety Bartošové (47) hýbe Českem. A zatímco se jedni strachují o její život a možná pro zkrachovalou zpěvačku i pokradmu uroní slzičku, hodně lidí se dalším neskutečným příběhem Ivety Bartošové baví.

Prakticky okamžitě poté, co Macura poslal z Itálie podivnou fotku Ivety, jak leží na pláži jako mrtvola a navíc má na sobě obráceně spodní prádlo, se začaly objevovat vtípky a koláže, které si z Ivety dělají legraci. A také se začaly množit komentáře typu: Psychopat fotí psychopata a podobně.

Mezi nejpovedenější dílka vtipálků, kteří nicméně mistrně ovládají práce s počítačovými programy na úpravu fotek, patří naistalování těla zpěvačka Ivety Bartošové do snímku Po stopách krve s Rudolfem Hrušínským alias slavným majorem Kalašem. A nebohá zpěvačka ztvárňuje mrtvolu…

Přečtěte si
malavelka
10. 7. 2013 • 17:21

Nejen rodina Bartošové ale celý český národ má jiné startosti než hledat Ivetu. Opalovala se, a jakýpak únos. Zástupný problém, ty skutečné se nám nějak řešit příliš nechce, ale bude to stále více a více práce. Jako v zaplevelen é zahradě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.