Spasí Bartošovou před alkoholem náboženská sekta? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Spasí Bartošovou před alkoholem náboženská sekta?

Iveta Bartošová už v minulosti podlehla jehovistům
Iveta Bartošová už v minulosti podlehla jehovistům (koláž Ahaonline.cz)

Už pátý den je Iveta Bartošová (47) nezvěstná! Utekla? Byla unesena? Ze svého domova odešla s notorickým obdivovatelem Zdeňkem Macurou (39), který je podle nových informací přívržencem jakési sekty. O to víc se tak její partner Josef Rychtář (55) bojí o život labilní zpěvačky.

Údajný únosce má zřejmě zásadní tajemství. „Mám informace, že pan Macura je nábožensky orientovaný. A dovolím si tvrdit, že figuruje v nějaké sektě. Toho se nejvíce bojím,“ řekl deníku Aha! Josef Rychtář.

Jeho domněnky potvrzuje i výsledek jeho pátrání. V soboru večer se vydal na vlastní pěst do domu únosce v Líbeznici, kam vtrhl v doprovodu svého mladšího syna a našli tam nespočet náboženských knih. Jeho návštěva se ale neobešla bez povšimnutí. „Asi na mě lidé zavolali policii, ale po kontrole dokladů mě zase pustili,“ řekl Bartošové přítel, který se stále víc strachuje o zpěvačku.


Kromě alkoholu a náklonnosti k medikamentům, teď kdysi slavnou divu ohrožují i podivínské spády Macury. „Iveta už v minulosti podlehla jehovistům. Dokonce na Slovensku zůstala za nemalé peníze její kompletní lyžařská výbava včetně Artura. Ona je ovlivnitelná, tak o to je celá situace, kdy je v područí Zdeňka Macury, závažnější,“ vysvětluje Rychtář.

Lidé, kteří dobře znají Macuru, ale hovoří jinak. „Je to velmi spořádaný člověk a velmi slušný. Překvapuje nás, co se teď kolem něj děje,“ prozradila deníku Aha! sousedka z Líbeznice.



Přečtěte si
mirkazam
9. 7. 2013 • 10:23

Nějak mě nebere, jak si mohl Rychtář vniknout do domu Macury ?? To je možné ??? Vždyť na to paragraf,nebo né ???

dajana
8. 7. 2013 • 23:47

Co je Rychtovi do toho,kde Iveta je!!!!!Je svéprávná,on není její manžel,takže jakým právem si osobuje jí i její majetek!!!!Jasně mu řekla,že od něho utekla.Hajzl,jak se snaží zjistit a nutit je ,ať se přihlásí na policii.Musí mít pěkně sevřenou *** strachy.To divadlo ,co předvádí,je na zvracení!!!!Artík by se měl postarat o Gejšu a ko***,jistě je Ivet pořídila i pro něho.Ať toho hajzla z domu vyženou!!!!Co dělá policie?Hledá na udání psychopata Ivetu,i když všichni vidíme a slyšíme,že šla dobrovolně.Nechá prohledávat Rychtářem cizí byt a soukromé věci a nic!!!!Nahánějí člověka,který jediný byl ochotný Ivetě pomoci a pravého viníka tyrana a hulváta,nechávají v klidu!!!!!!Žasnu!!!!!!

nedold
8. 7. 2013 • 22:10

Rychta brečí nad sebou, zřejmě mu docvaklo, o co psychicky, fyzicky i morálně přišel pro pár vrznutí si s I.B. Nicméně - tak už to na světě chodí, bllbost odkvete, a přijdou plody...

jezibababa
8. 7. 2013 • 20:54

Rychtář se synem vtrhnou do domu Macury, prohledávají jeho byt, někdo zavolá policii, policie dorazí na místo činu (vloupání?) a po kontrole dokladů propustí pachatele? Kde to jsme?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.