Jaro Slávik: V Talentu si už vybírá novou milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jaro Slávik: V Talentu si už vybírá novou milenku!

Koho letos Slávik dostane do Las Vegas?
Koho letos Slávik dostane do Las Vegas? (TV Prima)

Pro »věhlasného« slovenského hudebního producenta Jaro Slávika je účast v porotě show Česko Slovensko má talent více než výhodná. Nejenže si přijde na slušné peníze, ale navíc má jedinečnou příležitost rozšířit svůj harém.

Slávik si letos svou roli zopakuje už po čtvrté a diváci se opět dočkají jeho arogantních komentářů. Mladé slečny však o něj navzdory skandálu s gay pornem mají stále zájem a udělají cokoliv, aby si zajistily postup. Na casting se tak vyplatí dobře promyslet nejen samotné vystoupení, ale i kostým. Čím méně si toho totiž účastnice soutěže obléknou, tím větší pravděpodobnost mají, že si zajistí postup do dalšího kola.

Jaro, který měl údajně poměr s loňskou soutěžící Karolínou Krézlovou, má letos v porotě posilu v podobě Leoše Mareše. Moderátor, jehož náručí prošly nejkrásnější modelky, má pro ženské křivky očividně také slabost, takže oproti Lucii Bílé budou v přesile.

Schválně, jak daleko to v soutěži dotáhnout sexy tanečnice, které si Jaro oblíbil už od prvního setkání?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.