Nevlastní dcera Verešové nosí stále stejné boty, zatímco Andrea jich má plnou skříň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nevlastní dcera Verešové nosí stále stejné boty, zatímco Andrea jich má plnou skříň!

Valentina Volopichová boty nestřídá.
Valentina Volopichová boty nestřídá. (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Jako Popelka. Tak si může vedle Andrey Verešové (33) připadat její nevlastní dcera Valentina (19). Zatímco modelka má botník narvaný k prasknutí, mladá Volopichová už druhou sezonu nosí ty samé střevíčky.

Dcera Daniela Volopicha (47) je opravdu kost, ale vedle Verešové působí jako chudá příbuzná. Modelka vždy vytáhne nějaký nový sexy kousek ze šatníku a Valentina si dělá těžkou hlavu z toho, že už druhý rok nosí ty samé boty. Že by jí Andrea nechtěla žádné ze své bohaté sbírky půjčit? „S Andreou nemám žádný problém a vycházíme všichni výborně. Vždycky se jí zastávám, když o ní někdo povídá, že je všelijaká,“ brání macechu Valentina.



Přečtěte si
nofar
4. 7. 2013 • 07:54

No a co ma byt? Co je na tom trapneho? Slecna Valentina se asi radeji stara o to, co ma v hlave a ne na nohach, jako jeji snobskla nevlastni matka. Takze ji laskave nechte na pokoji.

starena12345
3. 7. 2013 • 19:42

Pokud vim,tak mlada je nejaka sportovkyne vrcholova, tak ma asi dost tenisek a strevice neresi ne? A navic.. To je pozitivni znameni,ze to zlata mladez zas az tolik neprehani,normalni holky v jejim veku taky nemaj skrine plny bot...

svatadala
3. 7. 2013 • 16:57

Bože, tak ať si koupí jiné. Jaká dcera Andrei, prostě dcera z prvního manželství jejího muže. Určitě na ní platí a dost, tak snad má na boty. Co s tím má co dělat Verešová. Ať se mladá stará, může dělat modeling jako Andrea a bude mít na boty i kožichy. Nechápu, proč když se někdo snaží a někam to dotáhne a vydělá, měl by živit celé okolí, každý pěkně na své a za své. Volopich chtěl mladou a pěknou, Andrea má svých vydělaných peněz dost, ty jeho nepotřebovala, není žádná zlatokopka, nemá to zapotřebí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.