Zpěvák Honza Bendig o své kočovné rodině: 48x jsme se stěhovali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvák Honza Bendig o své kočovné rodině: 48x jsme se stěhovali!

Fotografie
Fotografie (internal)

Honza Bendig se zviditelnil díky účast v SuperStar. Dnes už má konečně zázemí, které mu v dětství tolik chybělo, když se jeho romská rodina neustále stěhovala.

„Když jsem byl dítě, stěhovali jsme se celkem 48x. Přišli jsme do města a za chvíli jsme se s rodičema a sourozencema zase stěhovali. Bylo to pro mě strašné, mám z toho dodnes trauma,“ zavzpomínal Honza Bendig, který našel útočiště v Praze. „Víte, ono neustále si balit věci a nemít kamarády je opravdu příšerné,“ postesknul si mladý zpěvák, který teď zahájil novou životní etapu.

Společně se svými kamarády založil chalepckou kapelu New Element. Vedle Honzy Bendiga v ní působí Ondřej Havel ze seriálu Ulice a Petr Šimůnek.

Zejména Ondřej nemá o fanynky nouzi a už se setkal i s obtěžováním starší dámou. „Jsem už zoufalý, protože mě neustále prozvání a píše mi sms. Jednou jsme se setkali, ukázala mi kroniku, kterou píše o mně. Prý má v ložnici moje fotky a pořád na mě myslí,“ řekl člen kapely New Element.

Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.