Mučednice Partyšová: Vydá se ve stopách početí Quentina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mučednice Partyšová: Vydá se ve stopách početí Quentina!

Gábina Partyšová se Ornelly nebojí
Gábina Partyšová se Ornelly nebojí (koláž Ahaonline.cz)

Na moderátorku Gábinu Partyšovou (35) teď čekají nepříjemné chvíle. Vydá se na karlovarský filmový festival, kde jí loni manžel Pepa Kokta (56) zahnul s Ornellou Štikovou (20).

Za pouhý rok se toho v životě Partyšové změnilo mnoho. S Koktou sice ještě není rozvedená, ale ukončila s ním veškeré vazby. Pepa se pro změnu může těšit ze syna Quentina, kterého mu Ornella před časem porodila.

Loni to přitom vypadalo všechno jinak. Partyšová přijela na festival s Koktou a netušila, že si ve volných chvílích užívá s Ornellou, která si jako suvenýr z lázní přivezla zárodek Quentina. Gábina už je ovšem se vším srovnaná a festival si užije navzdory selhání manžela.

„Já si Vary nenechám nikým znechutit. Mám to tam ráda, mám tam pár přátel, mám tam krásný vzpomínky. Myslím, že Varama bych mohla po roce konečně definitivně uzavřít všechny tyto otázky. Já už jsem se s tím nějak vnitřně rozloučila,“ řekla Partyšová pro Super.cz



Přečtěte si
ivoadler
29. 6. 2013 • 16:20

"Ve Varech to mám ráda", becherovka teče proudem a zadara, večírky jsou taky zadarmo, no nejezděte tam...

johanka
28. 6. 2013 • 16:24

různé posty....

johanka
28. 6. 2013 • 16:24

Spousta "hvězd" typu Partyšové dostávají různé posta - podle mého názoru "přes postel" Tahle paní už toho zkusila moc a nikdy nebylo nic pořádně. Tak si vzala bohatého Koktu a teď jede do Varů "lovit" dalšího bohatého milence..... Přejme jí to - vždyť ta holka se snaží......

paracelsus
28. 6. 2013 • 13:19

Připadá mi úděsný, že takovýhle marný a nicneumějící zjevy, který ve filmu naprosto nic neznamenají, považují za normální jezdit na festival.K čemu? Proč Barťák nezve lidi, který mají něco společnýho s filmem, víc herců, skladatelů, kameramanů, režisérů..Místo toho tam je stále jen jedna úděsná parta, která se z jednoho baru v Praze jen přesune do Varů Je to až morbidní, tak hurá, zase uvidíme ramínka na šaty, Partyšovou, dvě herečky - Vilhelmovou a Geislerovou, pár jejich kámošů, Soukupa a jeho syna a jejich konkubíny , bez nich by to asi kleklo.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.