Katka Zemanová vyděsila taťku Miloše: Testy na HIV! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Katka Zemanová vyděsila taťku Miloše: Testy na HIV!

Kateřina Zemanová chce pomáhat HIV pozitivním lidem. Co na to Miloš Zeman?
Kateřina Zemanová chce pomáhat HIV pozitivním lidem. Co na to Miloš Zeman?  (koláž Ahaonline.cz)

První slečna Kateřina Zemanová (19) sice před volbou prezidentka podporovala tatínka na každém kroku, avšak teď se ukazuje jako pěkná rebelka. Našla si staršího přítele, vymetá kluby a nedávno si nechala udělat i testy na HIV!

Zemanová nedávno navštívila Dům světla, který pomáhá lidem nakaženým virem HIV. „Já už jsem tu byla se školou na konci ledna a ten zážitek byl hodně emotivní. Vyprávěl nám o tom pán, který má vlastní zkušenost," říká na stránkách iDnes.cz Zemanová. U této příležitosti se také nechala na nemoc testovat a chce se v projektu na pomoc lidem postiženým AIDS angažovat.

„Já nejsem HIV pozitivní, ale chci, aby se do toho zapojili ti nemocní, aby ukázali, že žijí úplně normálně. Mladí lidé to odsuzují a myslí si, že ti lidé jsou promiskuitní a že je to nemoc, která se jich netýká," vysvětluje dále první slečna.

 

Z práce pro neziskovky bude mít určitě prezidentský taťka radost, jak ale překousne to, že se mladá slečna chce v létě vydat na Prague Pride, tedy pochod na podporu homosexuálů? Vždyť právě »katolickou buznu« Putnu odmítl Miloš Zeman jmenovat profesorem. A to kvůli účasti na této události podporující rovná práva homosexuálů…

 



Přečtěte si
avina
27. 6. 2013 • 10:28

Ty jsi už byl a neuspěl...ona jen pro reklamu spolku... Musíš být fakt ropucháč,když ml.pěkná,chytrá holka má u Tebe tvé záp.hodnocení.Zakomplexování se tak nezbavíš,naopak

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.