Mirka Čejková září štěstím: Může za to nový chlap? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Mirka Čejková září štěstím: Může za to nový chlap?

Mirka se na veřejnosti objevila po roce. Vypadala velmi spokojeně.
Mirka se na veřejnosti objevila po roce. Vypadala velmi spokojeně. (Ringier Axel Springer Marek Pátek / Paparazzi)

Je třikrát rozvedená, tudíž by už měla mít rozum. Ale zamilovaní lidé dělají šílené věci. Bývalá moderátorka Mirka Čejková (51) se po roce objevila na veřejnosti mezi pohlednými intelektuály, kteří ji pozvali na křest knihy o statistice. Ale všichni vědí, že statistika nuda je…

„Pozval mě sem Martin Švehla, dlouhodobý kolega, který mě uvedl do ekonomie. Mám k němu obrovský respekt a obdiv,“ rozplývala se Čejková. Zároveň ale přiznala, že o statistice neví zhola nic.

„Těším se na tu knihu a ráda jsem se setkala s bývalými kolegy a kamarády,“ usmála se spokojeně. A co dělá bývalá moderátorka dnes? „Pořád se věnuji komunikaci. Koučingu,“ řekla. Mirka nerada vzpomíná na peklo prožité po boku posledního manžela Marka Víta (42), se kterým je už dva roky rozvedená.

„To je dávno uzavřená minulost. Můj život je už nějakou dobu stabilní a běží úplně jiným směrem, myslím, že velmi správným,“ mrkla nadšeně Čejková. Doufejme, že ji statistik naučí pořádně počítat, aby se Mirka po čtvrté nepřepočítala ve svůj neprospěch…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.